تاثیر کاتد اصلاحشده با نانوکاتالیزور کربن/CuFe۲O۴ و الکترولیت ۱-هگزیل-۳-متیل ایمیدازولیوم کلراید ([Hmim][Cl]) بر عملکرد و طول عمر باتری لیتیم-هوا

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 221

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JEMI-9-3_004

تاریخ نمایه سازی: 14 اردیبهشت 1400

Abstract:

هدف این کار، ساخت باتری لیتیم-هوا با کارایی بالا، طراحی ساده و ارزان ­قیمت است. در این طراحی، از نانوکاتالیزور بر پایه کربن/CuFe۲O۴، با اندازه ذرات حدود ۳۰ نانومتر، به منظور اصلاح کاتد باتری، استفاده شد. به منظور افزایش ایمنی، طول عمر و ظرفیت دشارژ باتری، از مایع یونی ۱-هگزیل-۳-متیل ایمیدازولیوم کلراید [Hmim][Cl]، به­عنوان الکترولیت با رسانایی و پایداری حرارتی بالا، استفاده شد. ویژگی­ های فیزیکی و شیمیایی نانوکاتالیزور، به کمک طیف­ سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR)، آنالیز وزن­ سنجی حرارتی (TGA)، پراش اشعه ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)، تعیین شد. ظرفیت دشارژ باتری در دانسیته جریان mA/cm ۱/۰، برای باتری بدون و با کاتالیزور، به­ ترتیب، mAh/g ۵۲۸ و mAh/g ۶۷۷، بدست آمد. تعداد چرخه­ های شارژ/دشارژ باتری دارای نانوکاتالیزور، نسبت به باتری بدون آن، به­ طور قابل ملاحظه­ ای (تا ۱۰۰۰ چرخه)، افزایش یافت. پایین بودن فشار بخار (نقطه جوش> °C ۳۵۰) و بالا بودن میزان پایداری گرمایی (پایداری در برابر تجزیه شدن) الکترولیت، سبب افزایش طول عمر باتری می ­شود. پایین بودن میزان اضافه پتانسیل نیز از دیگر مزایای باتری طراحی شده است.

Keywords:

باتری لیتیم-هوا , نانوکاتالیست بر پایه کربن CuFe۲O۴ , الکترولیت مایع یونی [Hmim][Cl]

Authors

مهدی حسینی

گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آیت ا... بروجردی، بروجرد، لرستان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :