سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 361

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTOGP02_066

Index date: 12 May 2021

ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون abstract

نتایج آزمایشگاهی ارائه شده در این مقاله متمرکز بر کاربرد دو نوع نانو ذرات نوین شامل کیتوسان و سلنیوم بر خواص سیالحفاری پایه آبی بوده است. نتایج از ارزیابی خواص رئولوژی با استفاده از مدل بینگهام پلاستیک نشان داد که سیال حفاریمحتوی نانو ذرات نوین قابلیت افزایش خواص رئولوژی سیال حفاری و بهبود خواص فیلتراسیون را دارد. خواص فیلتراسیونمشخص نمود که سیال حفاری محتوی نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در غلظت ۱درصد وزنی میزان صافاب در شرایط دما فشارپایین به ترتیب ۲۰ و ۳۶ % در شرایط دما و فشار بالا تا ۲۰۰ درجه فارنهایت به ترتیب ۲۴ و ۲۶ % کاهش داد. بر اساس بررسیهای صورت گرفته در این تحقیق مدعی است که کاربرد نانو ذرات مذکور در سیال حفاری پایه آبی برای نخستین بار در اینمطالعه منتشر شده است.

ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون Keywords:

سیال حفاری پایه آبی , نانو ذرات کیتوسان , نانو ذرات سلنیوم , خواص رئولوژی و فیلتراسیون

ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون authors

مجید سجادیان

اداره حفاری، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، تهران، ایران

مقاله فارسی "ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون" توسط مجید سجادیان، اداره حفاری، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی فناوری های جدید در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیال حفاری پایه آبی، نانو ذرات کیتوسان، نانو ذرات سلنیوم، خواص رئولوژی و فیلتراسیون هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 361 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نتایج آزمایشگاهی ارائه شده در این مقاله متمرکز بر کاربرد دو نوع نانو ذرات نوین شامل کیتوسان و سلنیوم بر خواص سیالحفاری پایه آبی بوده است. نتایج از ارزیابی خواص رئولوژی با استفاده از مدل بینگهام پلاستیک نشان داد که سیال حفاریمحتوی نانو ذرات نوین قابلیت افزایش خواص رئولوژی سیال حفاری و بهبود خواص فیلتراسیون را دارد. خواص فیلتراسیونمشخص نمود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از نانو ذرات کیتوسان و سلنیوم در سیال حفاری پایه آبی برای بهبود رئولوژی و کنترل فیلتراسیون با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.