اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید
Publish place: National Conference on Climate Change and its Impact on Agriculture and the Environment
Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,684
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCCIAE01_018
تاریخ نمایه سازی: 6 شهریور 1390
Abstract:
شوری خاک یا آب یکی از مهمترین تنشهای غیرزیستی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک است و به شدت رشد و عملکرد گیاهان را محدود می سازد بنابراین شناسایی گیاهان متحمل به شوری برای کاشت دراین شرایط از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد شوید Anethum graveolens L به عنوان یک سبزی معطر و گیاه ادویه ای به طور گستردهدر صنایع غذایی و داروسازی مصرف می شود به منظور بررسی اثر تنش شوری صفر، 4 و 8 و 12 دسی زیمنس برمتر کلرید سدیم روی عملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید آزمایشی در سال 89 درگلخانه ی تحقیقاتی دانشکده ی کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا گردید آزمایش بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با چها رتکرار انجام شد اثر شوری روی عملکرد دانه درصد و عملکرد اسانس معنی دار نبود.
Keywords:
Authors
سهیلا دست برهان
گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده ی کشاورزی دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :