مدیریت مصرف انرژی در یک تصفیه خانه فاضلاب: نمونه بیورآکتور لجن فعال
Publish place: Iranian journal of Energy، Vol: 23، Issue: 1
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 384
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJENERGY-23-1_001
تاریخ نمایه سازی: 31 خرداد 1400
Abstract:
سهم مصرف انرژی الکتریکی تصفیه خانه های فاضلاب جهان در حدود ۳% از کل مصرف انرژی جهان و نیز سهم مصرف انرژی واحد هوادهی بیورآکتور تصفیه خانه فاضلاب لجن فعال در حدود ۵۵% از کل مصرف تاسیسات می باشد، بر این اساس کاهش در سهم مصرف انرژی سیستم هوادهی می تواند اقدام موثری در کنترل میزان مصرف انرژی و هزینه های مرتبط با آن باشد. بهبود در مصرف انرژی بیورآکتور لجن فعال تصفیه خانه فاضلاب از طریق استقرار سیستم مدیریت مصرف انرژی میسر می شود. در این مقاله با بکارگیری مدل نرم افزاری مبتنی بر روابط فرآیندی تصفیه فاضلاب و روابط ترمودینامیکی، طراحی سیستم مدیریت مصرف انرژی در بیورآکتور تصفیه خانه فاضلاب لجن فعال انجام شده و یک نمونه مطالعاتی مورد بررسی قرار می گیرد. در این نمونه مطالعاتی استقرار سیستم مدیریت انرژی منجر به ارتقای مقدار شاخص راندمان اکسیژن دهی استاندارد سیستم هوادهی از ۱/۳۷ kgO۲/kWh. تا حدود ۲/۵kgO۲/kWh می گردد. مطابق نتایج حاصل از بررسی نمونه مطالعاتی در صورت استقرار سیستم مدیریت انرژی در تصفیه خانه های فاضلاب کشور به عنوان یک روش موثر، پتانسیل کاهش مصرف انرژی در حدود ۳۷ میلیون کیلووات ساعت سالیانه معادل۱۲ صرفه جوئی میلیون متر مکعب در مصرف گاز طبیعی و عدم انتشار ۹۴۰۰ تن گاز گلخانه ای دور از دسترس نیست.
Keywords:
Activated Sludge Process Wastewater Treatment Plants (WWTPs) , Energy Management System , Activated Sludge Bioreactors , Aeration Energy Efficiency (SAE) , تصفیه خانه فاضلاب لجن فعال , سیستم مدیریت مصرف انرژی , بیورآکتور لجن فعال , راندمان اکسیژن دهی استاندارد (SAE)
Authors
رضا فتاحی
Renewable Energy and Energy Efficiency Organization (SATBA)
یونس نورالهی
۲) Associate Professor of Department of Renewable Energy and the environment in faculaty of New Since & Technologies of Tehran University
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :