سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,107

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAAMSA01_362

Index date: 4 September 2011

ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات abstract

آفت کش های بیولوژیکی، اولین فرآورده های حاصل از کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی هستند که تجاری شده اند. از سال 1960 تاکنون بسیاری از آفت کش های بیولوژیکی که براساس نقش یک باکتری به نام باسیلوس توریجینسیس عمل می کنند، مورد استفاده بوده اند. دانش بیوتکنولوژی از طریق مهندسی ژنتیک چندین نوع پروتئین در یک ارگانیسم تولید کرده و طیف اثرات آن را وسعت میدهد. ژن کد کننده این اثرات را می توان به گونه ایی تغییر داد که مقدار بیشتری از این سموم با بازدهی بیشتری بر علیه آفات تولید شود، به علاوه، فرمول سموم را طوری تهیه کرد که تأثیر آن ها در محیط زیست طولانی نشود. باکتریBTپاتوژن اختیاری تعدادی ازگونه های حشرات می باشد. پژوهشگران ژن مربوط به سمBT را در باکتری دیگری وارد کردند تا سم بیشتری تولید کنند. باکتری پس از تولید سم از بین رفته ولی دیواره سلول تثبیت می شود. ذره ای که به جای می ماند که حاوی سم بلوری با پوشش محافظ و با دوام است. باکتری های کشته شده را روی گیاهان اسپری می کنند و آف ت های حساس، هنگام تغذیه از این گیاهان کشته می شوند. آفت کش های بیولوژیکی می توانند به گونه ای گسترده بر روی واریته های زیادی مورد استفاده قرار گیرند، بدون اینکه نیازی به برنامه های طولانی به نژادی برای تولید گیاهان تغییر ژن یافته باشد، این گیاهان در مقابل آفات مقاوم هستند و نیازی به اسپری کردن آفتکش بر آن ها نیست

ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات Keywords:

ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات authors

محمد خیاط

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اعتباری، ک. و ل، متین دوست.1384. معرفی تعدادی از پروتئین ...
چاولا، اچ.اس. 1387. اصول بیوتکنولوژی گیاهی. ترجمه (محمد فارسی و ...
رجبی، ا. 1387. آشنایی با نشانگر ها، مکان یابی ژن ...
میردریکوند، محمد. 1381. اهمیت بیوتکنولوژی گیاهی و حوزه‌های مختلف کاربرد ...
نادری شهاب، محبت‌علی. 1379. تحقیقات بیوتکنولوژی در راستای افزایش بازده ...
نقوی، م.ر.، ب، قره یاضی. و ق. حسینی سالکده. 1386. ...
- Bacillus spp. (other than B.T. or. B.s) ...
Barloy، D.، J. Lemoine، F. Derdryver، and J. Jahier. 2004. ...
Henry، R J. 2001. Plant Genotyping: The DNA fingerprinting of ...
Wenming، W.، Z. Yongli، J. Gunhuai، Z. Lihuang، and Z. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات" توسط محمد خیاط، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیوتکنولوژی، کنترل پایدار، آفات هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1107 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آفت کش های بیولوژیکی، اولین فرآورده های حاصل از کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی هستند که تجاری شده اند. از سال 1960 تاکنون بسیاری از آفت کش های بیولوژیکی که براساس نقش یک باکتری به نام باسیلوس توریجینسیس عمل می کنند، مورد استفاده بوده اند. دانش بیوتکنولوژی از طریق مهندسی ژنتیک چندین نوع پروتئین در یک ارگانیسم تولید کرده و طیف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه و کنترل پایدار آفات با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.