سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,873

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUAHVAZEP01_054

Index date: 6 September 2011

بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته) abstract

جذب سطحی فرایندموثر جهت حذف فلزات سنگین از فاضلابهای صنعتی به شمار می رود دراین مطالعه کربن ساخته شده از پوست پسته به عنوان جاذب به منظور جذب یون فلزی محلول کادمیم مورد آزمایش قرار گرفت برای این منظور اثرات ph محلول غلظت اولیه کادمیم در محلول مدت زمان تماس جاذب با محلول برمیزان جذب این فلز بررسی شد علاوه بربررسی جاذب مذکور تمامی آزمایش های انجام شده با استفاده از جاذب معدنی زئولیت تکرار شد و نتایج دو نوع جاذب آلی و معدنی با یکدیگر مقایسه گردید نتایج بدست آمده نشان داد که جذب کادمیم به میزان قابل توجهی به PH نهایی محلول وابستگی دارد و بیشترین میزان جذب توسط پوست پسته زمانی حاصل شد که PH نهایی محلول در محدوده قلیایی باPH برابر 8 قرارگرفت و بیشترین میزان جذب توسط زئولیت در PH خنثی برابر 6 اتفاق افتاد. بهینه مدت زمان تماس جاذب با محلول برای کربن پوست پسته و زئولیت 180 دقیقه بدست آمد.

بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته) Keywords:

بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته) authors

آزاده ارمی اول

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد

مرجان اسماعیل زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد

سمیه واسعی چهار محالی

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بیات ج، بررسی میزان جذب فلزات سنگین از آب توسط ...
زمانی، علیرضا "حذف فلزات سنگین از پساب صنعتی توسط تفاله ...
سیاح زاده، "مقایسه جاذبهای طبیعی در حذف فلزات سنگین از ...
شریفی، حسن "حذف فلزات سنگین کروم و کادمیوم از محلول ...
شمیرانیان، پریسا "حذف بیولوژیکی فلزات سنگین از پساب صنعتی) _ ...
Botkin, D. , and keller, E.(1 995) _ Environmenta science, ...
-Dabrowski, A. (1 999) .Adsorbtion and its appilication in industry ...
Masri, M. S , Reuter, F, W. and Friedman, M.(1974)"'Binding ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته)" توسط آزاده ارمی اول، دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ؛ مرجان اسماعیل زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ؛ سمیه واسعی چهار محالی، دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای محیط زیست و آلاینده ها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جذب سطحی،کربن پوست پسته،زئولیت،ایزوترم هستند. این مقاله در تاریخ 15 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1873 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جذب سطحی فرایندموثر جهت حذف فلزات سنگین از فاضلابهای صنعتی به شمار می رود دراین مطالعه کربن ساخته شده از پوست پسته به عنوان جاذب به منظور جذب یون فلزی محلول کادمیم مورد آزمایش قرار گرفت برای این منظور اثرات ph محلول غلظت اولیه کادمیم در محلول مدت زمان تماس جاذب با محلول برمیزان جذب این فلز بررسی شد علاوه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جذب فلز سنگین کادمیوم از محلول آبی با استفاده از رزین تبادل یونی معدنی(زئولیت)و آلی(کربن فعال شده از پوست پسته) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.