تاثیر بازخورد اصلاحی فرازبانی و بازنویسی بر یادگیری افعال باقاعده و بی قاعده زمان گذشته ساده انگلیسی
Publish place: Language Related Resaerch، Vol: 9، Issue: 6
Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 312
This Paper With 33 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_LRR-9-6_006
تاریخ نمایه سازی: 12 مرداد 1400
Abstract:
پژوهش حاضر به بررسی تاثیر بازخورد فرازبانی و بازنویسی بر صحت نوشتاری زمان گذشته باقاعده وبیقاعده انگلیسی دانشآموزان ایرانی پرداخت. در این پژوهش شبهتجربی، ۵۶ دانشآموز آذریزبان شرکت کردند. این تحقیق ۷ جلسه طول کشید. در جلسه اول از تمامی دانشآموزان آزمون تعیینسطح (KET) گرفته شد. سپس هر کلاس بهصورت تصادفی به گروههای بازخورد اصلاحی فرازبانی (۱۳ نفر)، بازخورد اصلاحی فرازبانی به همراه بازنویسی (۱۷ نفر)، بازنویسی (۱۴ نفر) و گروه گواه (۱۲ نفر) تقسیم شدند. درجلسه دوم، برای ارزیابی عملکرد زمان گذشته دانشآموزان، یک پیشآزمون برگزار شد. از جلسه سوم تا ششم از دانشآموزان خواسته شد تا هر جلسه در مدت زمان ۲۰ دقیقه در مورد موضوع تعیینشده، انشای ۱۵۰ کلمهای بنویسند. جلسه بعد نوشتههای
دانشآموزان با بازخوردهای مختلف به آنها بازگردانده شد. زیر خطاهای ساختاری گروه بازخورد اصلاحی فرازبانی خط کشیده شد و توضیح گرامری در بالای آن یادداشت گردید. زیر خطاهای ساختاری گروه بازخورد اصلاحی فرازبانی به همراه بازنویسی نیز خط کشیده شد؛ ولی از آنها خواسته شد نوشتههای خود را بازنویسی کنند. از گروه بازنویسی خواسته شد خودشان خطاهای ساختاری خود را پیدا و نوشته خود را بارنویسی کنند و گروه گواه هیچ نوع بازخوردی دریافت نکردند و بازنویسی انجام ندادند. در جلسه هفتم تمامی دانشآموزان پسآزمون و پرسشنامه نظرسنجی را تکمیل کردند. نتایج نشان داد که گروه بازخورد اصلاحی فرازبانی به همراه بازنویسی نسبت به گروههای دیگر پیشرفت معنیداری در مهارت نوشتاری داشت. بر اساس یافتههای پژوهش حاضر به معلمان آموزش زبان توصیه میشود بازخورد اصلاحی مناسب با زبانآموزان مختلف را در کلاسهای خود بهکار گیرند.
Keywords:
Key words: Metalinguistic feedback , Past tense , Revision , بازخورد اصلاحی فرازبانی , بازنویسی , زمان گذشته.
Authors
افسانه سعیداختر
University of Mohaghegh Ardabili
رضا عبدی
University of Mohaghegh Ardabili
زینب مرادپور
University of Mohaghegh ardabili
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :