سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,538

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTSD01_002

Index date: 24 November 2011

توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی abstract

در شریعت اسلام و قرآن کریم و احادیث معتبر بر امر سفر و مسافرت کردن تأکید شده است و آن را برای مسلمین لازم دانسته است. در جامعه اسلامی تمام تعاریف و عملکردها باید متصف به اسلام باشد چرا که مبانی فکری و علوم آن باید اسلامی باشد و غیر از این محلی برای بحث و گفتگو وجود نخواهد داشت. با توجه به اعتقادات مشترک مسلمین و وجود اصول و فروع دین و احکام و اخلاق اسلامی و محدودیتهای رفتاری که در سفرها به کشورهای غیراسلامی برای مسلمین ایجاد میگردد. مناسب است گردشگری بین بلاد اسلامی توسعه یابد. و باهم فکری کشورهای اسلامی باید صنعت توریسم برای این کشورها تعریف و بازنگری شود با عنایت به اینکه جهان اسلام با دارا بودن ثروتهای خداوندی و وجود جمعیت چشمگیری در کشورهای اسلامی میتوانند اهداف گردشگری اسلامی باشند. و از نقش اقتصادی صنعت توریسم در توسعه و ارتقاء خود بهره برداری کنند. از آنجائیکه شهر محل تجلی رفتارها و عملکردها و محل ادراک ذهنی انسان از محیط می باشد و کالبد شهر بازگوکننده جهان بینی، اعتقادات و تمایلات آن ملت می باشد. و تأثیر فرهنگی، اجتماعی و هویتی بسزایی بر انسان میگذارد. در این مقاله سعی شده به تعاریفی همچون توریسم، تأثیرات صنعت توریسم، گردشگری در مبانی اسلامی، جایگاه شهر و تأثیر آن بر گردشگران و صفات شهر اسلامی در ایجاد تجلی وحدت بین مسلمین جهان می پردازد.

توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی Keywords:

توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی authors

محمد مهدی گودرزی سروش

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افلاطون (1374)، جمهور، ترجمه فواد روحانی، چاپ ششم، انتشارات علمی ...
اهری، زهرا(1385)، مکتب اصفهان در شهرسازی: دستور زبان طراحی شالوده ...
راجی، رضا، راهیابی به توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی، مرکز ...
شریف‌زاده، ابوالقاسم و مراد نژاد، همایون، توسعه پایدار و توریسم ...
کاظمی، مهدی، فرهنگ زیر بنای جهانگردی پایدار در ایران، مجله ...
گودرزی سروش، محمد مهدی، طرح پژوهشی "بررسی ساماندهی و ارتقاء ...
گودرزی سروش، محمد مهدی، بررسی اثر توریسم در برنامه ریزی ...
گودرزی سروش، محمد مهدی، تاثیر ارزشهای اسلامی بر فضاهای زیستی، ...
گودرزی سروش، محمد مهدی، حاشیه سازی چالشی بر مدیریت شهری، ...
گودرزی سروش، محمد مهدی، طرح پژوهشی" امکان سنجی گردشگری روستایی ...
مطهری، مرتضی(1375 الف)، جهان بینی توحیدی، انتشارات صدرا، قم. مطهری، ...
نقی زاده، محمد(1377)، "صفات شهراسلامی در متون اسلامی"، مجله هنرهای ...
نقی زاده، محمد(1385)، معماری و شهرسازی اسلامی (مبانی نظری)، انتشارات ...
نهج الفصاحه(1385)، سخنان و خطبه های حضرت رسول(ص)، گردآورنده: ابولقاسم ...
Ashley, C.(20 00) the impacts of tourism _ rural I.weilioods: ...
Horn- Haacke.L _ (2 _ 01), Using SWOT for Project ...
Sharpley. R, (2002), "Rural tourism and the challenge of tou:ism ...
case'of Cyprus" Tourism M anagement, PP _ 233-244. Sharpley.J. and ...
Start, D.(2001) Livelihood Insecurity and Social Protection: A Re-emerging Issue ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی" توسط محمد مهدی گودرزی سروش، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش گردشگری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توریسم، گردشگری، شهر، شهر اسلامی، گردشگری اسلامی هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در شریعت اسلام و قرآن کریم و احادیث معتبر بر امر سفر و مسافرت کردن تأکید شده است و آن را برای مسلمین لازم دانسته است. در جامعه اسلامی تمام تعاریف و عملکردها باید متصف به اسلام باشد چرا که مبانی فکری و علوم آن باید اسلامی باشد و غیر از این محلی برای بحث و گفتگو وجود نخواهد داشت. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه گردشگری در جهان اسلام با تجلی شهر اسلامی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.