Year: 1400
COI: ICSDA05_403
Language: PersianView: 85
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
اکوتوریسم پدیده ای نسبتا تازه در صنعت گردشگری است که تنها بخشی از کل این صنعت را تشکیل می دهد و بسیاری از کشورهای جهان را بر آن داشته است که سرمایه گذاری های عمده ای را به این بخش، به لحاظ درآمدزایی فراوان آن، اختصاص دهند . از جمله مهم ترین جاذبه های طبیعی، مناطق کویری و بیابانی هستند که حدود ۹۰ درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده اند . وجود چنین وسعتی از نواحی خشک، لزوم توجه به پتانسیل های مناطق مذکور را در زمینه صنعت اکوتورسیم و ژئوتوریسم، به ویژه در در مرکز ایران و در حاشیه دشت کویر و دشت و بیابان لوت قرار گرفته است، ضروری می سازد. بیابان لوت به سبب وجود ویژگیهای طبیعی، توپوگرافی و تحت تاثیر شرایط اقلیمی خاص و برخورداری از شرایط ویژه به خصوص بکری و ناشناخته بودن بخشهای فراوانی از این منطقه، یکی از منحصر به فردترین بیابانهای جهان و به گونه ای قطب گرمائی کره زمین محسوب می گردد.سکونتگاه های روستایی دارای قابلیتهای فراوانی در زمینه گردشگری هستند . تفاوت های طبیعی و فرهنگی روستاهای بیابانی در گسترش گردشگری تاثیرگذار است. هر چند خشکی طبیعت در این روستاها سبب افول زمینه های اقتصاد روستایی شده است؛ بهره مندی از ساختارهای گردشگری می تواند به رونق اقتصادی روستاهای بیابانی کمک نماید. هم زمان با رونق گردشگری، میزان استفاده از خودروهای دو دیفرانسیل توسط بیراهه نوردان حرفه ای و آماتور افزایش یافته است ، تا حدی که هم اکنون در هر کدام از روستاهای حاشیه کویر لوت تعدادی از خودرو های دو دیفرانسیل پارک شده است و آماده استقبال از گردشگران و ورود به مناطق بکر بیابانی، لذا در این راستا در چند سال اخیر دلسوزان و فعالان بخش گردشگری و توسعه پایدار نارضایتی خود را از این وضعیت بارها اعلام نموده اند. در پژوهش حاضر اجرای تورهای بیابانگردی با محوریت کاروان شتر همراه با راهنمایان حرفه ای و دوره دیده پیشنهاد و در سطوح مختلف در مسیرهای از قبل تعیین شده انجام و نتایج توصیفی بسیار مفیدی از جمله حفظ بکر بودن مناطق، عدم ایجاد آلودگی صوتی در مناطق، عدم ورود هر نوع سوخت فسیلی به بیابان، کاهش وجود رد لاستیک و تخریب انواع گیاه یا زیستگاه جانوران بیابانی و از همه مهمتر آرامش و حس همراهی و همگامی با طبیعت کویری در گردشگران را به همراه داشت.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICSDA05_403. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1275994/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:کاشانی، احسان و کلانتری پور، شهداد،1400،معرفی تورهای کاروان شتر در راستای گردشگری پایدار در بیابان لوت،5th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran،Tabriz،https://civilica.com/doc/1275994
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی بازار گردشگری روسیه (ظرفیت ها، موانع و راهکارها)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۷ . بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
- الزامات تحقق گام دوم انقلاب (۳ . گردشگری (با محوریت گردشگری خانوادگی))
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.