سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,245

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IREC07_302

Index date: 6 July 2006

شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار abstract

در این مقاله هدف اصلی آزمون مدل تدوین شده توسط نویسنده اول مقاله [1] برای جریانهای آشفته دو بعدی زیر بحرانی (Fr<1) درکانالهای با سطح آزاد با استفاده از مدل آشفتگی مناسب می باشد . برای این کار برای چند آزمون مختلف ابتدا خصوصیات هئدسی و شرایط آزمون به وسیله ارائه پارامترها تشریح می گردند. آنگاه نتایج مدلسازی عددی مسئله بر روی شبکه بندی مثلثی بدون ساختار ارائه و دقت نتایج حاصل از مدل رایانه ای به وسیله جداول و نمودارهایی برای مقایسه پارامترهای عمق و سرعت با اندازه گیریهای آزماشگاهی در دسترس آزمونهای مذکور مقایسه می گردند. برای ایجاد درک فیزیکی – مهندسی از نتایج مدلسازی ، نمایش میدان های سرعت و عمق با کمک اشکال شامل بردارهای سرعت و عمق و خطوط میزان هم سرعت وهم عمق درمحیط حصور میان خطوط مرزی حوزه حل نمایش داده می شود. برای حل معادلات بر روی شبکه بدون ساختار از شیوه مرکزیت راس سلول روش احجام محدود استفاده شده است. برای محاسبه تنش های برشی ناشی از آشفتگی جریان مشتقات مرتبه دوم مولفه های سرعت با استفاده از حجم کنترل ثانویه محاسبه می گردند. تنش های کلی نمایانگر مقاومت بستر به صورت نیروهای کالبدی در معادلات حرکت تاثیر داده شده اند. در تحقیق حاضر شبیه سازی جریانهای آزمونهای مدل آزمایشگاهی متشکل از اتصال یک کانال ورودی عمود بر کانال اصلی با تکیه بر تغییرات عدد فرود خروجی می باشد. هر دو کانال با مقطع مستطیلی و بدون شیب هستند، نتایج بدست آمده با توجه به متغیرهای جریان شامل تغییرات نسبت دبی دو شاخه اتصال و عدد فرود پایین دست ، تاثیر نسبتهای عرضی مختلف دو شاخه اتصال بر هیدرولیک و ویژگیهای جریان مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که می توان بجای مدلهای فیزیکی بااطمینان خوبی مدل رایانه ای مورد استفاده را برای کنترل طراحی پروژه های مهندسی اتصال کانالها به کار برد. با کاربرد این ابزار پیشگویی و مطالعه هیدرولیکی مسائل واقعی می تواند با کمترین هزینه انجام گردد و نتایج رضایت بخشی حاصل شود.

شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار Keywords:

اتصال ورودی فرعی به کانال , جریان گردابه ای آشفته , ناحیه جدایی , روش احجام محدود

شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار authors

سعیدرضا صباغ یزدی

استادیار دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

وحید بیرجندی

کارشناس ارشد عمران آب - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صباغ یزدی، سعید رضا _ بیرجندی _ وحید ؛ بررسی ...
عظیمیان، احمدرضا، 1377، دینامیک سیالات محاسباتی، مرکز نشر دانشگاه صنعتی ...
Sabbagh Yazdi, S.R.and MohammadZ adeh, M. 2004. Finite Volume Solution ...
Taylor , E.H (1944)."Flow Charactristics at Rectangular Open- channel Junctions.» ...
-Weiming Wu.*"Depth- Averaged Two-D imensional Numerical Modeling of Unsteady Flow ...
Shahid Chamran University, 13-15Feb 2007, Ahwaz ...
th International River Engineering Conference Shahid Chamran University, 13-15Feb 2007, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار" توسط سعیدرضا صباغ یزدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ وحید بیرجندی، کارشناس ارشد عمران آب - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتصال ورودی فرعی به کانال ، جریان گردابه ای آشفته ، ناحیه جدایی ، روش احجام محدود هستند. این مقاله در تاریخ 15 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1245 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله هدف اصلی آزمون مدل تدوین شده توسط نویسنده اول مقاله [1] برای جریانهای آشفته دو بعدی زیر بحرانی (Fr<1) درکانالهای با سطح آزاد با استفاده از مدل آشفتگی مناسب می باشد . برای این کار برای چند آزمون مختلف ابتدا خصوصیات هئدسی و شرایط آزمون به وسیله ارائه پارامترها تشریح می گردند. آنگاه نتایج مدلسازی عددی مسئله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی گردابه های کم عمق با استفاده از تغییرات عدد فرود خروجی در کانال با ورودی فرعی بوسیله مدل احجام محدود بی ساختار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.