تحلیل نمایشنامه ی فرشتگان در آمریکا از منظر نظریه ی زیست بوم شناسی فرهنگی هوبرت زپف
Publish Year: 1393
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 193
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_CLLS-6-2_008
Index date: 19 October 2021
تحلیل نمایشنامه ی فرشتگان در آمریکا از منظر نظریه ی زیست بوم شناسی فرهنگی هوبرت زپف abstract
مقاله ی حاضر به بررسی نمایشنامه ی فرشتگان در آمریکا بر اساس نظریه ی هوبرت زپف می پردازد و نشان می دهد در نتیجه ی تعاملات میان سه گفتمان اصلی نمایشنامه، فراگفتمان فرهنگی- انتقادی، پادگفتمان تخیلی و میان گفتمان همگون ساز، در پایان اثر گفتمان تازه ای متولد می شود که در برگیرنده ی درون مایه ها و نظرگاه های ژرف و نهفته ی آن است. تحقیق حاضر فرشتگان در آمریکا را در دو سطح مطالعه می کند: در نگاه نخست، به مطالعه ی راهکارهای مبارزه و مقابله ی نمایشنامه با معضلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ی آمریکا در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان می پردازد و بیان می دارد نمایاندن، برجسته سازی و ابراز توجه به مشکلات اصلی ترین راهبردهایی است که این اثر به منظور ارتقای سطح آگاهی مخاطب نسبت به بحران ها و گرفتاری ها و متعاقبا از میان بردن آنها به کار می گیرد. در سطحی عمیق تر، توضیح داده می شود حضور مسالمت گرا و تفاهم آمیز اجتماعی کوچک در پایان اثر نمایانگر زایش گفتمان فرهنگی و اجتماعی تازه ای است؛ گفتمانی که بیانگر ارزش ها و آرمان های انسانی و بشردوستانه از قبیل نوع دوستی، رواداری، آشتی گرایی، عشق ورزی، احترام به قانون حیات و امیدواری است. از این رو، نتیجه گرفته می شود فرشتگان در آمریکا ضمن ابراز توجه و نگرانی نسبت به مسائل و دغدغه های جامعه ی معاصر آمریکا، با ترویج کمالات انسانی امید به آینده ای دارد که در آن انسان ها از هر قوم، نژاد، رنگ، مذهب و یا هر عقیده ای با یکدیگر و دنیای پیرامونشان در آشتی هستند و با صلح زندگی می کنند.
تحلیل نمایشنامه ی فرشتگان در آمریکا از منظر نظریه ی زیست بوم شناسی فرهنگی هوبرت زپف authors
احسان حبیبیان
تهران، تهرانپارس، خ فرجام شرقی، چهارراه رشید، جنب مسکن محمد، پ ۱۶۸، ط اول. کد پستی: ۱۶۵۳۹۵۳۱۸۱
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :