سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,404

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC07_031

Index date: 13 July 2006

بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها abstract

با توجه به رشد سرسام آور جمعیت و توسعه شهرها، حمل و نقل عمومی توسعه یافتـه و نیاز به ا یجاد راهکارهای مناسب و توسعه سیستم های حمل و نقل سریع افزایش یافته اسـت . بـا افزایش ترافیک و نیز متعاقب آن افزایش هز ینه های اقتصادی و اجتماعی و ز یست محیطی ، نیاز به روشی برای کاهش تراف یک شهری و رفع معضلات فوق احساس میشود . یکی از راه ها ی غلبه بر مشکلات در شهرها کاهش تراکم شهر توسط ا یجاد شهرکها و شهر ها ی اقمار ی است . در ا یـ ن میان موضوع مهم در جذب مردم در این شهرها ارتباط صحیح این شهرها به شهر مرکز ی است . لذا ا ی جاد بستر ی مناسب برا ی توسعه شهرهای اقمار ی از طریق ا یجاد یک سیستم حمل و نقل مناسب برا ی اتصال این شهر ک ها (شهر ها ی اقماری ) به شـهر مرکـز ی و اصـلی از اهمیـت خاصـی برخوردار است . در ا ین مقاله با ارائه آمار مختلف از تجارب ایجاد شده در عرصه بـین المللـی ، احداث شهرکهای اقمار ی و تا ثیر اتصال متروها ی شهری به این شـهرکها در کـاهش ترافیـ ک و صرفه جو یی های اقتصادی و ز یست محیطی بحث شده و سپس با ارائه دو مثال نمونه بـا تحلیـل های عددی و محاسبات مربوط به مقا یسه هز ینه های احداث و ساخت سیستم مترو و هزینه هـ ی صرفه جو یی شده توسط این سیستم و نیز محاسبه نسبت فایده به هز ینه به توجیه پـذیری و مـوثر بودن این سیستم ها در جذب و رفع مشکلات ترافیکی ، انرژ ی و محیط ز یست پرداخته شده است .

بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها Keywords:

حمل و نقل , مترو , شاخص فایده - هز ینه

بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها authors

سیدجواد میرمحمدصادقی

استاد یار دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ا یران

علی نسودی

دستیار تحقیقاتی ، دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، " آمارنامه سازمان مدیریت ...
شرکت رجا، "گزارش سالانه"، راه آهن جمهوری اسلامی ایران، 1384 ...
شرکت متروی تهران، "گزارش فنی اقتصادی سالانه"، 1383 ...
سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، " گزارش بهینه سازی انرژی"، ...
کاظمی، روح الله، "تحلیل هزینه _ فایده گسترش خطوط مترو ...
ابطحی، مهدی، "گوارش فاز صفر قطار مهر شهر- هشگرد"، دانشگاه ...
مشاور سپهر یادمان، "توجیه فنی اقتصادی احداث مترو مهر شهر- ...
میر محمد صادقی، جواد، " تحلیل فنی و اقتصادی احداث ...
Douglas, M., _ Development of New Mini-Cities", SEWA Publishing Service, ...
London City Council, " Report Number F14-18", London, 2004 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها" توسط سیدجواد میرمحمدصادقی، استاد یار دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ا یران؛ علی نسودی، دستیار تحقیقاتی ، دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حمل و نقل ، مترو ، شاخص فایده - هز ینه هستند. این مقاله در تاریخ 22 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3404 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به رشد سرسام آور جمعیت و توسعه شهرها، حمل و نقل عمومی توسعه یافتـه و نیاز به ا یجاد راهکارهای مناسب و توسعه سیستم های حمل و نقل سریع افزایش یافته اسـت . بـا افزایش ترافیک و نیز متعاقب آن افزایش هز ینه های اقتصادی و اجتماعی و ز یست محیطی ، نیاز به روشی برای کاهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر مترو های واصل به شهرهای اقماری درکاهش ترافیک و صرفه جو یی ها ی اقتصادی و زیست محیطی در کلان شهرها با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.