بررسی تراکم ذخیره سازی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei (Boone, ۱۹۳۱ در پرورش با آب لب شور دریای خزر
Publish place: Iranian Scientific Fisheries Journal، Vol: 26، Issue: 3
Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 212
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ISFJ-26-3_007
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1400
Abstract:
در این مطالعه اثر تراکمهای مختلف (۴۵، ۵۰، ۵۵ و ۶۰ قطعه در متر مربع) ذخیره سازی اولیه پست لارو میگو وانامی (PL۱۲) بر میزان رشد و بازماندگی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای پرورش، آب لب شور (psu ۴۳/۰±۵۲/۱۰) از دریای خزر تامین شد. آزمایشات در ۱۲ استخر مدور بتنی با بستر ماسه ای (به مساحت ۷۸ متر مربع) در ۴ تیمار آزمایشی و هر تیمار شامل ۳ تکرار انجام شد. دوره پرورش ۷۵ روز بود و میانگین دمای آب در طول دوره پرورش ۷۹/۱±۴/۲۷ درجه سانتیگراد بود. نتایج نشان داد که تغییر تراکم ذخیرهسازی باعث ایجاد اختلاف معنیدار آماری پارامترهای رشد و بازماندگی در تیمارهای آزمایشی شد (۰۵/۰>P). بدین ترتیب که با افزایش تراکم، میزان افزایش وزن و نرخ بازماندگی (SR)، ضریب رشد ویژه (SGR) و میانگین رشد روزانه (ADG) کاهش یافت. البته، ضریب تبدیل غذایی در همه تیمارها متفاوت بود (۰۵/۰>P) و به تراکم ذخیرهسازی اولیه پست لارو بستگی نداشت. بیشترین میزان رشد (۰۴/۰±۱۱=SGR و ۰۱/۰±۲۵/۰=ADG گرم در روز) و درصد بازماندگی (۱/۵±۳/۶۵ =SR) و میزان تولید در واحد آزمایشی (۳/۳±۶/۴۳ کیلوگرم در ۷۸ متر مربع) در پایین ترین تراکم (۴۵ قطعه در متر مربع) مشاهده گردید.
Keywords:
Whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei) , Brackish water , Caspian Sea , Density , میگو وانامی , آب لب شور , دریای خزر , تراکم
Authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :