تحلیل مفهوم تعارض نقش مراقبتی پرستاران با استفاده از روش واکر و اوانت
Publish place: Journal of Multidisciplinary care، Vol: 9، Issue: 3
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 292
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JCNM-9-3_004
Index date: 28 November 2021
تحلیل مفهوم تعارض نقش مراقبتی پرستاران با استفاده از روش واکر و اوانت abstract
زمینه و هدف:
نیاز به حضور مداوم پرستاران در امر مراقبت از بیماران و همکاری نکردن سایر گروه های مراقبتی، تعارض نقش را به امری اجتناب ناپذیر در فعالیت های مراقبتی روزانه پرستاران تبدیل کرده است. این مطالعه با هدف تحلیل و تعریف مفهوم تعارض نقش مراقبتی پرستاران و تعیین علل و نتایج آن انجام شد.
روش بررسی:
این مقاله یک تحلیل مفهوم است که پس از جستجوی گسترده در پایگاه های اطلاعاتی SID, Iranmedex, MEDLIB-ED, PubMed, Scopus, Medline, Embase, Web of Science, and Google Scholar با کلید واژه تعارض نقش مراقبتی یا تعارض نقش و پرستاران یا پرستار با محدوده سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ و بررسی عناوین و محتوای مقالات بر اساس معیار های ورود انجام شد. تحلیل داده ها با روش ۸ مرحله ای واکر و اوانت انجام شد.
یافته ها:
عوامل متعددی مانند نابرابری در توزیع پاداشهای مالی، بارکاری زیاد، سبکهای نامناسب مدیریتی، نبود شرح وظایف مشخص از عوامل موثر در ایجاد تعارض نقش مراقبتی پرستاران است. مفاهیم مختلفی مانند ابهام در نقش، اهداف نامشخص، عدم برنامه ریزی، ناامنی نقش، انتظارات نامشخص، تفسیر اشتباه، عدم وضوح، سردرگمی، فرسودگی و استرس شغلی به جای تعارض نقش مراقبتی استفاده شده است.
نتیجه گیری:
نبود شفافیت شرح وظایف عامل اصلی ایجاد تعارض در نقش مراقبتی پرستاران است. همچنین ایفای نقشهای حمایتی، حفاظتی نیز در ایجاد تعارض نقش مراقبتی پرستاران موثر هستند.
تحلیل مفهوم تعارض نقش مراقبتی پرستاران با استفاده از روش واکر و اوانت Keywords:
تحلیل مفهوم تعارض نقش مراقبتی پرستاران با استفاده از روش واکر و اوانت authors
علی اکبر کیخا
Mashhad University of Medical Sciences
عباس حیدری
Mashhad University of Medical Sciences
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :