سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,019

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSCIT01_103

Index date: 8 February 2012

مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی abstract

زبان مدلسازی یکژارچگی (UML) جهت رسیدگی به نیاز های وظیفه مندی در مهندسی نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند انجمن مدیریت شیی ( OMG ) زیر نمایه کارائی را جهت پشتیبانی از نیازهای غیر وظیفه مندی در سال 2002 مطرح نمود ، لیکن جهت ارزیابی کارائی نیاز به یک مدل رسمی ضروری می باشد.شبکه پتری با بهره گیری از پشتوانه ریاضی جهت مدلسازی رفتار رفتار در این زمینه مفید می باشد .از سوی دیگر با توجه به ماهیت غیر قطعی اطلاعات در سیستمهای اطلاعاتی ، استفاده از متغیرهای زبانی و منطق فازی دقت بالاتری را در محاسبات مربوط به ارزیابی کارائی سیستم به همراه خواهد داشت. در این مقاله با تبدیل مدل واقعی به مدل رسمی (F_CPN) امکان ارزیابی کارائی سیستم را بروی مدل رسمی فراهم می نمائیم .با استفاده از منطق فازی و تحلیل بازخورد قبل از مرحله پیاده سازی می توان کارائی سیستم را بهبود بخشید.با بررسی نتایج ملاظحه می نماییم رویکرد فازی موجب بهبود کارائی می گردد.

مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی Keywords:

زبان مدلسازی یکژارچه , سیستم فازی و شبکه پتری رنگی

مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی authors

علی هارون آبادی

استادیار مدعو ، گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
هارون آبادی، علی، راهنما : دکتر محمد تشنه لب، مشاور: ...
Object Management Group, UML Profile for Schedulabibity _ Performance and ...
Roh, Myong-Gyun, Hong, Sang-Eun, Control and Monitoring of factory automation ...
Merseguer, J. and Campos, J., Software Performance Modelling Using UML ...
Balsamo, S., Mamprin, R. and Marzoll, M. Performance Evaluation of ...
Eshuis, R., and Wieringa, R., Requirements- level semantics for UML ...
Saldhana, J. A. and Shatz, Sol M., UML Diagrams to ...
Zongmin Ma , Fuzzy information modeling with the UML, Advanced ...
performance evaluation, McGraw-Hill, Inc., 1992. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی" توسط علی هارون آبادی، استادیار مدعو ، گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زبان مدلسازی یکژارچه ، سیستم فازی و شبکه پتری رنگی هستند. این مقاله در تاریخ 19 بهمن 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4019 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زبان مدلسازی یکژارچگی (UML) جهت رسیدگی به نیاز های وظیفه مندی در مهندسی نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند انجمن مدیریت شیی ( OMG ) زیر نمایه کارائی را جهت پشتیبانی از نیازهای غیر وظیفه مندی در سال 2002 مطرح نمود ، لیکن جهت ارزیابی کارائی نیاز به یک مدل رسمی ضروری می باشد.شبکه پتری با بهره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری فازی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.