سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,041

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM02_205

Index date: 24 July 2006

ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی abstract

در این مقاله مدیریت عرضه و تقاضا در سامانه های آبیاری بعنوان بزرگترین مصرف کننده منابع آب، مورد بررسی قرار گرفته است . به همین منظور مدلی جهت مدیریت تقاضای آب در یک سامانه آبیاری تهیه شده است که این مدل قادر است بر اساس محصولات کشت شده در هر سال زراعی، اقدام به محاسبه نیاز آبی واقعی هر قطعه زراعی نموده و برنامه ریزی تحویل آب به تمام اجزای شبکه را ارائه نماید . در این مدل، برنامه ریزی تحویل آب در شبکه بر اساس سه عامل اصلی برنامه ریزی، شامل تقویم آبیاری محصولات کشت شده، روش توزیع و شرایط هیدرولیکی مجاری انتقال و توزیع صورت می گیرد . در این مدل از روش گردش در کانال و بخشی از تقاضا ( Canal Rotation & Semi demand) برای توزیع آب در مجاری استفاده شده است . در این میان به لحاظ کثرت داده های مورد نیاز و تغییرات زمانی و مکانی آنها و همچنین لزوم بهنگام سازی آن در حین بهره برداری، تمام اطلاعات مورد نیاز در یک سیستم پایگاه داده ها طبقه بندی، ذخیره و مدیریت می شود . این مدل قادر است ضمن اعمال ساده سازی های منطقی در تقویم آبیاری، بر اساس روش مناسب توزیع آب، برنامه تحویل آب در کانال ها را در تمام طول سال زراعی آینده ارائه نماید . از قابلیت های دیگر این مدل امکان تعدیل آب مورد تقاضا در شرایط کم آبی می باشد . در این مقاله، به عنوان مطالعه موردی، برنامه ریزی تحویل آب در شبکه آبیاری و زهکشی قطعه RMC دشت تبریز در استان آذربایجان شرقی با مساحت حدود ٥٠٠٠ هکتار تهیه شده است

ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی Keywords:

مدیریت عرضه و تقاضا , برنامه ریزی تحویل آب , پایگاه داده ها , سامانه های آبیاری

ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی authors

رقیه صمدی بهرامی

کارشناسی ارشد مهندسی آب – شرکت مهندسی مشاور زیستاب

وحید کرمی

کارشناسی ارشد عمران آب – شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس

حسین زاده دلیر

استادیار دانشکده مهندسی آب – دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صمدی بهرامی، ر.، 1384، کاربردGISدر مدیریت و بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری ...
ronoff, S.1991. Geographic information systems:A Management Perspective. WDL Publications , ...
Y. 2003. Modeling Flows in Irrigation Distribution Networks Model Description ...
Mladen, Todorovic, Pasquale and Steduto .2002. A GIS for irrigation ...
Rao , N.H. , Sheena M. and Sarma P.B.S. 2004. ...
Sagardoy, J.A., Bottrall, A. and Uttenb ogaard, G. _ 1986. ...
Sarangi, a., Rao, N.H., Brownee, S.M. and Singh, A.K.2001. Use ...
Fipps, G. and Leigh, E. 2000. GIS- Based management system ...
Vanden Bulcke, M. _ Sagardoy, J.A. , Hatcho, N. _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی" توسط رقیه صمدی بهرامی، کارشناسی ارشد مهندسی آب – شرکت مهندسی مشاور زیستاب؛ وحید کرمی، کارشناسی ارشد عمران آب – شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس؛ حسین زاده دلیر، استادیار دانشکده مهندسی آب – دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت عرضه و تقاضا، برنامه ریزی تحویل آب، پایگاه داده ها، سامانه های آبیاری هستند. این مقاله در تاریخ 2 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2041 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله مدیریت عرضه و تقاضا در سامانه های آبیاری بعنوان بزرگترین مصرف کننده منابع آب، مورد بررسی قرار گرفته است . به همین منظور مدلی جهت مدیریت تقاضای آب در یک سامانه آبیاری تهیه شده است که این مدل قادر است بر اساس محصولات کشت شده در هر سال زراعی، اقدام به محاسبه نیاز آبی واقعی هر قطعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل مدیریت تقاضای آب در شبکه های آبیاری و زهکشی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.