گزیده ۲: انتساب هدفداری در ستامپرانزه ها

Publish Year: 1379
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 124

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_ICSS-2-1_007

تاریخ نمایه سازی: 24 آذر 1400

Abstract:

اساس این روش بر این مسئله استوار است که کودکان و نوزادان به موارد،حالت ها و اشکالی که برای آنها تازگی داشته باشد یا خلاف انتظار آنها باشد بیشتر می نگرند و زمان خیره شدن کودک به پدیده ای می تواند بیانگر انتظار او در باره آن پدیده باشد. سوال گرگلی و سیبرایان بود که بعد از برداشتن مانع مسیر مورد انتظار حرکت مکعب مستطیل برای کودک چگونه است؟ آیا حالت ج مورد انتظار اوست یا حالت د؟ تحقیقات گرگلی و سیبرا نشان داد که کودکان در این شرایط به حالت ج بیشتر از حالت د خیره می شوند. بر اساس این آزمایش ها،چنین نتیجه گیری شده است که کودک انسان حتی در سنی کمتر از یکسال می تواند به نوعی حالت هدف داری را به اشیاء نسبت دهد به عنوان مثال می توان چنین نتیجه گرفت که مسیر دایره ای مکعب مستطیل به دلیل هدف (خواست) آن در رد شدن از مانع است.

Keywords:

شامپانزه ها , کودک , انتساب هدف , انتساب هدفداری در ستامپرانزه ها , حالت , شامپانزه ها قادر به انتساب حالات , انتساب هدف داری در شامپانزه ها , تئوری ذهن , هدف داری , کمک روش بررسی مدت زمان نگریستن