گزیده۳: جذابیت چهره: تقارن و نشانی از ژنهای مطلوب

Publish Year: 1378
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 143

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_ICSS-1-2_010

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1400

Abstract:

نظریه انتخاب جنسی ژنهای مطلوب می گوید که افراد به جفتهای بالقوه ای که دارای صفاتی که نشانگر احتمال سلامت و توانمندی فرزندان آتی باشند تمایل بیشتری دارند و آنها را به سایر جفت ها ترجیح می دهند. از آنجایی که صفتهایی که هدف انتخاب جنسی قرار می گیرند نیز از تنوع بالایی، به سان صفتهای انطباقی، برخوردارند ممکن است این صفت ها معرف یا مشخصه های صفتهای انطباقی همراه داشته باشند. جالب آنکه تقارن یک صفت مطلوب در انتخاب جنسی است و حیوانات و حتی انسانها جفت های متقارن را بر جفت های دارای چهره یا بدن غیرمتقارن ترجیح می دهند. اما نکته جالبو بحث انگیزی که به دست آمد این بود که در نیم چهره ها نیز چهره هایی که در اصل قرینه تر بوده اند جذاب تر ارزیابی شدند در حالیکه نشانی از تقارن در چهره قابل شناسایی نبوده است.

Keywords:

تقارن , چهره , انتخاب جنسی ژنهای مطلوب , نشانی از ژنهای مطلوب , جذابیت چهره , صفتهای , تنوع ارثی صفتهای انطباقی , انتخاب جنسی , متقارن , صفتهایی هدف انتخاب جنسی