سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,357

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI15_340

Index date: 28 February 2012

پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان abstract

توده نفوذی طارم علیا، با سن الیگوسن وروند شمال غرب – جنوب شرق، درپهنه البرز آذربایجان وزیر پهنه طارم واقع شده است. سنگ های میزبان این توده رایک سری رسوبی- آتشفشانی شامل توف، ماسه سنگ وگدازه های آتشفشانی به سن ائوسن تشکیل می دهند. ترکیب سنگ شناسی توده دامنه ای از مونزودیوریت،مونزونیت و کوارتز مونزونیت است. مطالعه پتروگرافی نشان میدهد که مهمترین کانی های این مجموعه شامل پلاژیوکلاز، فلدسپات پتاسیم، کوارتز، بیوتیت وکلینوپیروکسن است. آپاتیت، زیرکن و مونازیت از جمله کانیهایفرعی وکلریت، سریسیت واپیدوت به عنوان کانی های ثانویه هستند. بر اساس روابط صحرایی، بررسی های پتروگرافی و مطالعات ژئوشیمیایی عناصر اصلی وکمیاب معلوم می شود که تفریق بلوری نقش موثری در تنوع سنگ شناسی توده نفوذی داشته است. با توجه به مطالعات ژئوشیمیایی انجام شده، توده ماهیت متاآلومین و I-typeدارد و مهمترین سازوکار موثر در تشکیل وتحول سنگهای آذرین مورد مطالعه، فرآیندتبلور بخشی می باشد. دیاگرام های مختلف تمایز محیط تکتونیکی نیز موید وابستگی این توده به محیط های پس از برخورد می باشد.

پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان Keywords:

پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان authors

اسما نظری نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد پترولوژی، دانشگاه تربیت مدرس

نعمت اله رشیدنژاد

عمران، مدیر گروه پترولوژی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان زمین شناسی واکتشاف معدنی کشور، مهندسین مشاور نوین اکتشاف ...
Batchelor, R.A Bowden, p., 1 985 .Petrogenetic interperation of granitoid ...
Chappell, B.W, White, A.J.R., 1992. I and S type granites ...
Cocherie, A., 1986. Systematic use of trace element distribution patterns ...
De La Roche, H., Leterrier, J., Grande Claude, P. and ...
_ Hirayama, B.Amini, (1966), Geological Map of Iran 1:10000 Seris ...
Middlemost, E. A. K., 1985. Magmas and magmatic rocks. Longman, ...
Pearce, J. A., Harris, N. B. W. and Tindle, A. ...
Rollinson, H. R., 1993. Using geochemical data: evaluation, presentation, interpretation. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان" توسط اسما نظری نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد پترولوژی، دانشگاه تربیت مدرس؛ نعمت اله رشیدنژاد، عمران، مدیر گروه پترولوژی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پترولوژی، ژئوشیمی، طارم، کوارتز مونزونیت هستند. این مقاله در تاریخ 9 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1357 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توده نفوذی طارم علیا، با سن الیگوسن وروند شمال غرب – جنوب شرق، درپهنه البرز آذربایجان وزیر پهنه طارم واقع شده است. سنگ های میزبان این توده رایک سری رسوبی- آتشفشانی شامل توف، ماسه سنگ وگدازه های آتشفشانی به سن ائوسن تشکیل می دهند. ترکیب سنگ شناسی توده دامنه ای از مونزودیوریت،مونزونیت و کوارتز مونزونیت است. مطالعه پتروگرافی نشان میدهد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پترولوژی،ژئوشیمی وجایگاه تکتونیکی توده کوارتزمونزونیتی طارم علیا،شمال شرق زنجان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.