سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه داده های دورسنجی منطقه گل گهر سیرجان، با نگرشی ویژه بر آنالیز خط واره های منطقه

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,601

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI06_022

Index date: 29 July 2006

مطالعه داده های دورسنجی منطقه گل گهر سیرجان، با نگرشی ویژه بر آنالیز خط واره های منطقه abstract

منطقه مورد مطالعه در جنوب غرب شهرستان سیرجان و در درون زون دگرگونه سنندج – سیرجان قرار گرفته است. تصاویر ماهواره Landsat جهت بررسی زمین شناسی استفاده شده و با استفاده از روشهای مختلف پردازش تصویر آنالیز شده اند. این روشها شامل تهیه تصاویر رنگی کاذب، تبدیل ISH ، آنالیز مولفه های اصلی، تهیه تصاویر فیلتر شده ، تهیه تصاویرنسبتی و تهیه تصاویر سه بعدی مجازی می باشند. مطالعه خط واره ها و نقشه خط وارگی منطقه نشان می دهد که زون های ساختاری منطقه عمدتا دارای دوروند عمده شمال غرب – جنوب شرق و شمالی جنوبی می باشند. تصاویر ملوفه های اصلی و تصاویر ISH در این منطقه از قابلیت خوبی جهت نقشه برداری زمین شناسی برخوردار می باشند. از روش مولفه های اصلی هدایت شده جهت تعیین زونهای رسی و اکسید آهن استفاده شده است.

مطالعه داده های دورسنجی منطقه گل گهر سیرجان، با نگرشی ویژه بر آنالیز خط واره های منطقه authors

حجت الله رنجبر

گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

کورش شهریار

گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا ابراهیمی پور

گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

امیر حلاجی

کارشناس ارشد گل گهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شهریار, کورش, 1379 . مطالعه خصوصیات ناپیوستگی ها در محدوده ...
سبزه ای, م. , اشراقی _ س . _ روشن ...
Hardcastle, K. C., 1995. Photo] ineament Factor: A new Comp ...
Loughlin, W. P., 1991. Principal Component Analysis for Alteration Mapping, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه داده های دورسنجی منطقه گل گهر سیرجان، با نگرشی ویژه بر آنالیز خط واره های منطقه" توسط حجت الله رنجبر، گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ کورش شهریار، گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ رضا ابراهیمی پور، گروه معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ امیر حلاجی، کارشناس ارشد گل گهر نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2601 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در جنوب غرب شهرستان سیرجان و در درون زون دگرگونه سنندج – سیرجان قرار گرفته است. تصاویر ماهواره Landsat جهت بررسی زمین شناسی استفاده شده و با استفاده از روشهای مختلف پردازش تصویر آنالیز شده اند. این روشها شامل تهیه تصاویر رنگی کاذب، تبدیل ISH ، آنالیز مولفه های اصلی، تهیه تصاویر فیلتر شده ، تهیه تصاویرنسبتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه داده های دورسنجی منطقه گل گهر سیرجان، با نگرشی ویژه بر آنالیز خط واره های منطقه با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.