سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 806

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSASD02_367

Index date: 15 March 2012

بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره abstract

پژوهش به منظور بررسی میزان تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرزسلمهتره در آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاتصادفی در سه تکرار انجام شد که در آن فاکتورهای مورد بررسی شامل ارقام جو در 5 سطح (فجر 30 ، نصرت، والفجر،ریحان و کویر) و اندام علفهرز در سه سطح برگ، ساقه و ریشه بوده و آب مقطر به عنوان شاهد در نظر گرفته شد .صفات مورد اندازهگیری شامل درصد جوانهزنی، طول ریشهچه، طول ساقهچه، وزنتر و وزن خشک گیاهچه بودند. نتایج به دست آمده، دگرآسیبی معنیدار عصاره اندامهای مختلف علفهرز سلمهتره روی جوانه زنی و رشد اولیه جو و واکنش متفاوت ارقام جو مورد بررسی را نسبت به عصاره اندامهای مختلف علفهرز سلمهتره نشان داد. در بین اندامهای مورد بررسی سلمهتره، عصاره برگ بیشترین و عصاره ساقه کمترین تاثیر را در کاهش رشد ارقام جو داشتند. در بین ارقام جو،بیشترین تاثیر عصاره علفهرز سلمه تره روی میزان کاهش صفات وزنتر و درصد جوانهزنی در رقمهای فجر و نصرت مشاهده شد.همچنین بیشترین کاهش طول ساقهچه مربوط به رقم نصرت بود. بنابراین ارقام فجر و نصرت به عنوان حساس ترین ارقام نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره سلمهتره شناخته شدند. در مجموع ارقام کویر، ریحان و والفجر از نظر جوانهزنی و رشد اولیه در مقایسه با دو رقم جو فجر و نصرت تحمل بیشتری به مواد آللوپاتیک عصاره علفهرز سلمهتره داشته و در صورت کشت در مزرعه به احتمال زیاد خسارت کمتری از این نظر متحمل خواهند شد.

بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره Keywords:

بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره authors

سیده ناهید حجازی

کارشناس ارشد رشته زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد

شهرام شاهرخی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد

امیرعباس موسوی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ راشد محصل، م.، م. راستگو، ک. موسوی، ر. ولی ...
_ رضائی، ف.، م. یارنیا و ب. میرشکاری. 1387. تاثیر ...
_ منتظری، م. 1384. یافته های دانش علف هرز با ...
میر شکاری، ب. 1382 . علف های هرز و مدیریت ...
Alam, S.M., S.M.M. Khan and A. Shereen. 2002 Influence of ...
Deef, H.E., and R.I. Abdel - Fattah. 2008. Allelopathic Effects ...
Jefferson, l.V. and M. Pennacchio. 2003. Allelopathic effects of foliage ...
Kadioiglu, I., Y. Yanar. 2004. Allelopathic effects of plant extracts ...
Khanh, T.D., I.M. Chung, T.D. Xuan, S. Tawata. 2005. The ...
Letournea, O., G.D. Failes, and H.G. Heggeness. 1956. The effect ...
Minorsky, P.V. 2002. Allelopathy and grain crop production. Plant Physiology, ...
Assistant Professor, Islamic Azad University, Miyaneh Branch, _ corresponding Author: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره" توسط سیده ناهید حجازی، کارشناس ارشد رشته زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ؛ شهرام شاهرخی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ؛ امیرعباس موسوی، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دگرآسیبی، تحمل، اندام علف هرز، سلمهتره ، جو هستند. این مقاله در تاریخ 25 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش به منظور بررسی میزان تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرزسلمهتره در آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاتصادفی در سه تکرار انجام شد که در آن فاکتورهای مورد بررسی شامل ارقام جو در 5 سطح (فجر 30 ، نصرت، والفجر،ریحان و کویر) و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تحمل پنج رقم جو نسبت به مواد آللوپاتیک عصاره اندامهای مختلف علف هرز سلمه تره با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.