کارایی قوانین و سیاستهای موجود در بروز رفتار محیطزیستگرایانه از دیدگاه دو گروه شهروندان شهر تهران و مدیران اجرایی حوزه مدیریت محیطزیست شهرداری تهران
Publish place: Urban and Regional Development Planning، Vol: 6، Issue: 17
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 240
This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_URDP-6-17_004
تاریخ نمایه سازی: 26 دی 1400
Abstract:
امروزه مطالعه درباره علل موثر بر بروز رفتار محیطزیستگرایانه یکی از موضوعات مهم در روانشناسی و جامعهشناسی محیطزیست است. هدف این پژوهش بررسی تاثیر قوانین و سیاستهای موجود از دیدگاه دو گروه شهروندان و مدیران اجرایی حوزه محیطزیست شهرداری تهران در بروز رفتارهای محیطزیستگرایانه است. بر این اساس عوامل درونی و بیرونی متعددی در بروز رفتارهای محیطزیستگرایانه نقش دارند. مقاله حاضر به روش توصیفی-پیمایشی و به شیوه تحلیل محتوی کمی با نگاهی نظاممند، به عوامل موثر در بروز رفتارهای دوستدار محیطزیستت شهروندان پرداخته است. حجم نمونه شامل ۶۴۱ نفر از شهروندان و ۴۹ نفر از مدیران اجرایی حوزه محیطزیست شهرداری تهران است و شهر تهران قلمرو مکانی این تحقیق را تشکیل میدهد. دادهها از طریق پرسشنامه با استفاده از روشهای تحلیل آماری چون آزمون T تک نمونهای مستقل و کای اسکوئر در محیط نرمافزار رایانهای SPSS مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفته است. نتایج تحقیق حاکی از عدم کارایی قوانین و سیاست ها موجود در ایجاد تغییر رفتار محیط زیستگرایانه شهروندان شهر تهران است.
Keywords:
رفتار دوستدار محیطزیست , عوامل درونی , عوامل بیرونی , قوانین و سیاستها , مدیران اجرایی حوزه محیطزیست
Authors
سپیده خوش بین
دانشجوی مدیریت محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران
مژگان زعیم دار
استادیار محیطزیست، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران.
رکسانا موگوئی
دانشیار محیطزیست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران
رخشاد حجازی
استادیار محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، ، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :