زمین شناسی، پاراژنز، آلتراسیون و چگونگی گسترش کانه زایی طلا در رگه های سیلیسی سولفیددار سنگهتی ولکانو - پیرو کلاستیک تئوسن میانی ( جنوب دامغان )

Publish Year: 1376
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,702

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI01_014

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1385

Abstract:

رخداد طلای دارستان در فاصله 100 ‏کیلومتری جنوب - جنوب شرق شهرستان دامغان و در دامنه شمالی رشته کوه ترود - چاه شیرین واقع شده است؛ این محدوده بخشی از کمربند آتشفشانی - نفوذی ترود - چاه شیرین است که به صورت یک مورست با روند تقریبی شمال ‏شرق - جنوب غرب کرانه شمالی کویر مرکزی را تشکیل می دهد. این نوار آتشفشانی، در جنوب با گسل ترود از حوضه فرو رفته نئوژن کویر مرکزی و در شمال با گسل باغو از حوضه فرو رفته دشت کوه زر متمایز می گردد. گسل های ترود و باغو دارای روند شمال شرق - جنوب غرب بوده و موازی گسل انجیلو در شمال می باشند روخنمون های سنگی محدوده مورد مطالعه متشکل از مجموعه سنگهای ولکانو - پیرو کلاستیک ائوسن است که ترکیب آنها از بازآلت - آ ندزیت باز التی، آندزیت، داسیت تا ویولیت متغیر است ولیکن حجم عمده سنگ ترکیب حد واسط (آندزیتی) را دارا می باشد. این مجموعه تحت تاثیر تزریق توده های نفوذی در مجموعه سنگهای خروجی ائوسن بهمراه عوامل تکتونیکی، باعث جابجایی طبقات و خرد شدن سنگها شده و معابری را برای نفوذ سیالات و شیره های سیلیسی کانه دار فراهم آورده است.

Authors

نعمت الله رشید نژاد عمران

دانشگاه تربیت مدرس - گروه زمین شناسی، تهران