سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه همدان

Publish Year: 1376
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,978

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI01_057

Index date: 31 July 2006

بررسی پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه همدان abstract

در منطقه همدان، انواع مختلف سنگهای دگرگونی ناحیه یی و مجاورتی برونزد دارد . سنگهای دگرگونی ناحیه یی شامل اسلیت، فیلیت، انواع شیست، آمفیبولیت و گنیس هستند که به طور عمده از کانیهای کوارتز، کلریت، مسکوویت، بیوتیت، گارنت (70% آلماندن)، آندالوزیت، سیلیمانیت، استارولیت و گرافیت تشکیل شده اند. به علاوه، شیستهای واجد آمفیبول از نوع هورنبلند، پلاژیوکلاز ، اپیدوت ، گرافیت و … نیز به صورت میان لایه در بین آنها یافت می شوند. آمفیبولیت در حوالی دهنواسدالله خان، شرق گردنه ی زاغه و حوالی روستای عبدل احمد دیده می شود. هورنبلند و پلاژیوکلاز کانیهای اصلی این سنگها هستند. آمفیبولیت های گردنه ی زاغه و عبدل احمد به صورت میان لایه با انواع شیستها دیده می شوند و دارای گرافیت هستند، در حالی که آمفیبولیت های دهنو شیستها را قطع کرده و بدون گرافیت می باشند. گنیس فقط در حوالی روستای علی آباد دمق، با راستای شرقی – غربی، برونزد دارد و ترکیب کانی شناسی آن شامل کوارتز، پلاژیوکلاز و بلورهای درشت آلکالی فلدسپات (مثبت و منفی بیوتیت) است. سنگهای دگرگونی مجاورتی که در اطراف توده ی الوند متمرکزند، شامل انواع شیست لکه دار و هورنفلس است. در این سنگها کردیریت، کوارتز و گرافیت فراوان بوده ، آندالوزیت، استارولیت، گارنت، بیوتیت و مسکوییت نیز ممکن است وجود داشته باشند.

بررسی پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه همدان authors

حسین معین وزیری

بخش زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم تهران

علی اکبر بهاری فر

بخش زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- عمیدی، سدههدی: و مجیدی، بیژن، 1359 - شرج نقشه ...
_ Dela Rohe, H., 1966 _ Sاur l?existence de pIusierurs ...
- Shaw, D.M, 1972 - the origin of tle Apsley ...
_ Winkler, H.G., 1976 _ Petrogenesis of mctanorphic rocks. 3nd ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه همدان" توسط حسین معین وزیری، بخش زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم تهران؛ علی اکبر بهاری فر، بخش زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم تهران نوشته شده و در سال 1376 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3978 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در منطقه همدان، انواع مختلف سنگهای دگرگونی ناحیه یی و مجاورتی برونزد دارد . سنگهای دگرگونی ناحیه یی شامل اسلیت، فیلیت، انواع شیست، آمفیبولیت و گنیس هستند که به طور عمده از کانیهای کوارتز، کلریت، مسکوویت، بیوتیت، گارنت (70% آلماندن)، آندالوزیت، سیلیمانیت، استارولیت و گرافیت تشکیل شده اند. به علاوه، شیستهای واجد آمفیبول از نوع هورنبلند، پلاژیوکلاز ، اپیدوت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه همدان با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.