معرفی روش حفاری جدید کوپراد (COPROD) و مقایسه این روش با دیگر روش های حفاری تولیدی مرسوم در معادن روباز، با بررسی امکان کاربرد آن در معادن ایران
Publish place: Quarterly Journal of Geosciences، Vol: 19، Issue: 74
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 173
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_GSJ-19-74_018
تاریخ نمایه سازی: 18 بهمن 1400
Abstract:
حفاری به عنوان بخش تفکیک ناپذیر عملیات استخراجی در معادن به شمار میآید و تاکنون روش مناسبتری برای جایگزینی این عملیات پیدا نشده است. روشهای مختلفی برای حفاری در معادن روباز به کار میروند که از میان آنها روشهای متداول عبارتند از روشهای حفاری چرخشی و ضربهای شامل ضربهزن ته چال و ضربه زن خارج چال هستند. روش حفاری جدیدی که امروزه در معادن روباز کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرد روش حفاری کوپراد نام دارد. این روش برای حفاری در شرایط سخت زمین شناسی معادن روباز طراحی شده است و نوآوری این سیستم حفاری برای فائق آمدن بر مشکلات حفاری در شرایط خاص زمینشناسی ارائه شده است، شرایطی که زمین منطقه به دلیل تکتونیزه بودن مشکلات فنی و اجرایی در حفاری را سبب میشود. در این مقاله ضمن معرفی روش حفاری کوپراد و بررسی مزایا و معایب آن از بعد فنی و اقتصادی در مقایسه با سایر روشهای حفاری متداول در معادن روباز، امکان کاربری آن در معادن روباز تکتونیزه کشور مورد مطالعه قرار گرفته و همچنین نحوه انتخاب ماشینآلات مناسب حفاری با توجه به کاربری آن در معادن روباز کشورمان نیز مورد بررسی کامل قرار گرفته است.
Keywords:
Authors
محمد قاسم آیت
وزارت صنایع و معادن، تهران، ایران
علی مظفری
مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت و بهداشت کار، وزارت کار و امور اجتماعی، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :