سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,495

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DEZFULWATERMECH01_025

Index date: 9 April 2012

کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات abstract

نماتدهای بیمار ی زای حشرات، متعلق به خانواد ه های Steinernematidae و Heterorhabditidae هستند که به عنوان عوامل بیوکنترل محسوب می شوند. نماتدهای انگل حشرات معمولا در لوله گوارش و یا در بافتهای چربی و یا در دستگاه تناسلی حشرات زندگی می کنند و فعالیت این انگلها غالبا موقتی است و انگلها بعد از پایان نشو و نمای خود بدن میزبان را رها میکنند و فقط عده معدودی از این گونه ها موجب رشد غیر عادی و کوتاه شدن اواریلها و یا موجب از بین رفتن کامل یا قسمتی از دستگاه تناسلی حشره و گاهی باعث مرگ کامل میزبان می شوند. نماتدهای پاتوژن حشرات برای بسیاری از حشرات آفت خاک به طرز فوق العاده ای مرگ آور هستند. اما همواره برای گیاهان و حیوانات بی خطر هستند.

کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات Keywords:

کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات authors

نسیم کرمی

دانشجوی کارشناسی گیاهپزشکی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد

روح الله رجبی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

ایوب فرج اله چعب

دانشجوی گیاهپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Georgis, R. and R. Gaugler. 1991. Predictability in biological control ...
Gaugler, R., J. Campbell, M. Selvan & E. Lewis. 1992. ...
Georgis, R., H. Kaya and R. Gaugler. 1991. Effect of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات" توسط نسیم کرمی، دانشجوی کارشناسی گیاهپزشکی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد ؛ روح الله رجبی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول؛ ایوب فرج اله چعب، دانشجوی گیاهپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی علوم آب، خاک، گیاه و مکانیزاسیون کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نماتدهای پاتوژن حشرات، Heterorhabditidae ،Steinernematidae هستند. این مقاله در تاریخ 21 فروردین 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1495 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نماتدهای بیمار ی زای حشرات، متعلق به خانواد ه های Steinernematidae و Heterorhabditidae هستند که به عنوان عوامل بیوکنترل محسوب می شوند. نماتدهای انگل حشرات معمولا در لوله گوارش و یا در بافتهای چربی و یا در دستگاه تناسلی حشرات زندگی می کنند و فعالیت این انگلها غالبا موقتی است و انگلها بعد از پایان نشو و نمای خود بدن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد نماتدهای بیماری زای حشرات در مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.