ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده ی بافت پریودنتال
Publish place: New Processes in Material Engineering، Vol: 9، Issue: 3
Publish Year: 1394
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 293
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MAIA-9-3_007
Index date: 22 February 2022
ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده ی بافت پریودنتال abstract
غشاهای مسدود کننده به منظور بازسازی بافت هدایت شده پریودنتال در دندان پزشکی، استفاده میشوند. هدف از این پژوهش، ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین به روش الکتروریسی برای کاربرد بازسازی بافت پریودنتال بود. ابتدا پلیکاپرولاکتوندیال و پلیکاپرولاکتون فومارات ساخته شد و به وسیله ی آزمایشات طیف سنجی تشدید مغناطیسی هسته(HNMR)، طیف سنجی فروسرخ فوریه(FTIR) و کروماتوگرافی ژل تراوایی(GPC) مشخصه یابی شد. غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین به روش الکتروریسی با موفقیت ساخته شد. در واقع، مخلوط کردن این پلیمر با ژلاتین امکان الکتروریسی و تهیه غشاء از این ماده را به روش الکتروریسی فراهم نمود. محلول ژلاتین در استیک اسید هدایت الکتریکی و ویسکوزیتهی بیش تری نسبت به محلول پلیکاپرولاکتون فومارات در استیک اسید دارد، که به پلیکاپرولاکتون فومارات توانایی الکتروریسی شدن میدهد. محلول ۳۰ درصد وزنی پلی کاپرولاکتون فومارات در استیک اسید دارای هدایت الکتریکی ۱۴۶ میکروزیمنس بر سانتیمتر در ۲۳ درجه سانتیگراد و ویسکوزیته ی ۲۶/۵۵ میلی پاسکال در ثانیه در نرخ برش ۴۸/۶۹۲ ثانیه به توان منفی یک است. این اعداد برای محلول ۳۰ درصد وزنی ژلاتین در استیک اسید به ترتیب عبارت از۱۰۱۵ میکروزیمنس بر سانتیمتر در ۲۳ درجه سانتیگراد برای هدایت الکتریکی و ویسکوزیته ی ۵۱/۲۶۵ میلی پاسکال در ثانیه در نرخ برش ۴۸/۶۹۲ ثانیه به توان منفی یک میباشند. مشاهدات میکروسکوپی الکترونی روبشی (SEM) وهمچنین FTIR ساخت این غشا را اثبات کرد.
ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده ی بافت پریودنتال Keywords:
ساخت و مشخصه یابی غشای پلی کاپرولاکتون فومارات- ژلاتین الکتروریسی شده برای کاربرد بازسازی هدایت شده ی بافت پریودنتال authors
تهمینه احمدی
دانشگاه صنعتی اصفهان
احمد منشی
دانشگاه صنعتی اصفهان
وجیه السادات مرتضوی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
محمد حسین فتحی
دانشگاه صنعتی اصفهان
بتول هاشمی بنی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :