سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ژئوشیمی و عوامل کنترل کننده کانه سازی طلا - مس در اثر معدنی دارستان (جنوب دامغان)

Publish Year: 1377
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,825

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI02_045

Index date: 11 August 2006

ژئوشیمی و عوامل کنترل کننده کانه سازی طلا - مس در اثر معدنی دارستان (جنوب دامغان) abstract

اثر معدنی طلای دارستان در فاصله 100 کیلومتری جنوب – جنوب شرق دامغان و در دامنه شمالی رشته کوه ترود – چاه شیرین واقع شده است، این محدوده بخشی از کمربند آتشفشانی – نفوذی ترود – چاه شیرین می باشد که به صورت یک بالا آمدگی با روند شمال شرق – جنوب غرب در حاشیه شمالی کویر بزرگ برونزد دارد. رخنمونهای سنگی محدوده مورد مطالعه متشکل از مجموعه سنگهای ولکانو – پیروکلاستیک با سن ائوسن میانی می باشد که ترکیب آنها از بازالت، آندزیت، داسیت تا ریولیت متغیر است و لیکن حجم عمده سنگ ترکیب حد واسط (آندزیتی) را دارا است. این مجموعه تحت تاثیر تزریق توده های نفوذی نیمه عمیق با ترکیب عالب گرانودیوریت – دیوریت واقع شده و دایک های بازی و پورفوریک نیز آنها را قطع می نمایند. کانه زایی در اثر معدنی دارستان بصورت یک رگه سیلیسی (مس – طلادار) می باشد که در راستای یک گسل عادی با روند شمالی – جنوبی در سنگ میزبان توف برش داسیتی رخ داده است. این رگه که دارای کانی شنایس کوارتز، اولیژیست ، کالکوپیریت، پیریت، هماتیت، کوتیت، مالاکیت و به مقدار نادر کلسیت و باریت می باشد، در طول بیش از 700 متر در امتداد گسل دارستان (با روند N10-15W) قابل تعقیب است. از طرف دیگر سیالات کانه ساز و تشکیل دهنده رگه سیلیسی مس – طلادار در طول مسیر خود بر سنگ میزبان (توف برش داسیتی) نیز تاثیر نموده و مناطق دگرسانی متفاوتی از انواع سیلیسی، آرژیلیتی، کلریتی (و اپیدوتی) را در امتداد رگه ایجاد کرده اند.

ژئوشیمی و عوامل کنترل کننده کانه سازی طلا - مس در اثر معدنی دارستان (جنوب دامغان) authors

ابراهیم راستاد

گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس

نعمت الله رشیدنژاد عمران

گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس

حسینعلی تاج الدین

گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس

مقاله فارسی "ژئوشیمی و عوامل کنترل کننده کانه سازی طلا - مس در اثر معدنی دارستان (جنوب دامغان)" توسط ابراهیم راستاد، گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس؛ نعمت الله رشیدنژاد عمران، گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس؛ حسینعلی تاج الدین، گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1377 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1825 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اثر معدنی طلای دارستان در فاصله 100 کیلومتری جنوب – جنوب شرق دامغان و در دامنه شمالی رشته کوه ترود – چاه شیرین واقع شده است، این محدوده بخشی از کمربند آتشفشانی – نفوذی ترود – چاه شیرین می باشد که به صورت یک بالا آمدگی با روند شمال شرق – جنوب غرب در حاشیه شمالی کویر بزرگ برونزد دارد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ژئوشیمی و عوامل کنترل کننده کانه سازی طلا - مس در اثر معدنی دارستان (جنوب دامغان) با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.