تدوین استراتژیک آموزش های غیررسمی(مطالعه موردی: آموزشگاه های استان خوزستان)

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 312

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_FASLN-7-25_006

تاریخ نمایه سازی: 14 اسفند 1400

Abstract:

آموزشگاه­های آزاد وابسته به سازمان فنی و حرفه­ای، چه استراتژی­ مناسبی را بایستی با توجه به شرایط و موقعیت کنونی و آینده خود؛ انتخاب نمایند؟ و کدام استراتژی ارجحیت و برتری دارد؟ برای تدوین استراتژی آموزشگاه ها، از چهارچوبی با عنوان چهارچوب جامع تدوین استراتژی استفاده شده است. حاصل تحلیل ماتریس سوات  شامل چهار دسته می باشد: راهبردهای قوت فرصت ، ضعف فرصت ، قوت تهدید و ضعف تهدید. در این مکاتب ، راهبرد عبارت است از فرآیند تصمیم گیری که طی آن عوامل درونی سازمان با عوامل بیرونی به گونه ای با یکدیگر مرتبط می شوند که ارزش هر یک از آنها در تحقق اهداف سازمان به خوبی مشخص می­گردد. این مقاله قصد دارد با مطالعه موردی بر روی آموزشگاه های ­کامپیوتر استان خوزستان ، نقاط قوت ، نقاط ضعف، فرصت­ها و تهدیدهای آموزشگاه­ها را شناسایی کرده و با تجزیه و تحلیل این عوامل و طراحی ماتریسSWOT، استراتژی­ مناسب را تدوین نموده و با استناد به ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی(QSPM matrix)، به شناسایی و ارزیابی استراتژی­ها ( تهاجمی، تدافعی، رقابتی و محافظه­کارانه ) پرداخته، که نتیجه زیر حاصل شده است: استراتژی رسوخ در بازار با تبلیغات گسترده، دارای نمره جمع جذابیت ۵.۵۶  می­باشد، درحالی­که استراتژی توسعه بازار با افزایش خدمات و دوره های آموزشی دارای نمره جمع جذابیت ۵.۲۶  می­باشد. با مقایسه این دو استراتژی بایستی تصمیم بر اتخاذ استراتژی نوع اول یعنی رسوخ در بازار در اولویت کارمان باشد. به عبارت دیگر استراتژی رسوخ در بازار با تبلیغات گسترده، ارجحیت و برتری دارد.  

Keywords:

internal and external factors , strategic management , Swot matrix (SWOT) , The matrix quantity strategic planning (QSPM). , عوامل درونی و بیرونی( IE ) , مدیریت استراتژیک , ماتریس سوات (SWOT) , ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی (QSPM)

Authors

قنبر امیرنژاد

گروه مدیریت ، واحد اهواز ، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهواز، ایران

فرهاد مالکی

PROFESSIONAL AND TECHNICAL

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ۱.http://www.myindustry.ir۱- فرد آر . د (۱۳۸۵). مدیریت استراتژیک (ترجمه سید ...
  • مهرعلی زاده، ی، مقدس پور، ا، جودزاده، ن (۱۳۹۲).مدیریت و ...
  • زهره بحنوردی ، ا (۱۳۹۰). بررسی و ارزیابی ماتریس گروه ...
  • تجزیه وتحلیل پورتفوی کسب وکار(سال۱۳۹۰) ، پایگاه اطلاع رسانی صنعت،گرد ...
  • فروزنده دهکردی، لطف الله (۱۳۷۶). مدیریت استراتژیک، دانشگاه پیام نور: ...
  • ورشوساز،ک و مقدم، م (۱۳۹۳). تدوین استراتژی زیست محیطی باتمرکز ...
  • نمایش کامل مراجع