سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی سنگ شناسی و دیاژنز سازند سلطانیه در منطقه شاهرود

Publish Year: 1377
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,079

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI02_100

Index date: 11 August 2006

بررسی سنگ شناسی و دیاژنز سازند سلطانیه در منطقه شاهرود abstract

سازند کربناته سلطانیه با سن پرکامبرین فوقانی – کامبرین زیرین از 3 بخش دولومیت زیرین – شیل میانی و دولومیت فوقانی تشکیل شده است. رسوبات کربناته این سازند تحت تاثیر فرایند دیاژنز بشدت دولومیتی شده و بافت و ساخت اولیه از بین رفته است. همچنین ندولهای فراوان چرت را می توان در بخشهای آهکی مشاهده نمود. بعلت دولومیتی شدن مقاومت فیزیکی و شیمیایی سنگهای کربناته بشدت افزایش یافته و ارتفاعات منطقه را بوجود آورده است. محیط رسوبی این سازند را با توجه به فراوانی ساختمان استروماتولیت و ساختان ریزشی ناشی از انحلال کانیهای تبخیری می توان به یک محیط کم عمق پلاتفرمی نسبت داد.

بررسی سنگ شناسی و دیاژنز سازند سلطانیه در منطقه شاهرود authors

کاظم مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی - دانشگاه تربیت مدرس

وحید فرج پور

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی - دانشگاه تربیت معلم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
:- GREGG, J.M., and SIBLEY, D.F.; 1984- "Epigenetic dolom itization ...
GREGG, J.M. and SHELTON, K.L.; 1990- "Dolomiti zation and dolomite ...
GREGG, J.M.;1985- "Regional epigentic dolomi tization in the Bonneterre". Geology ...
_ LAND, L.S.; 1985- -The origin of masSive dolmmite" J. ...
_ LEE, Y.I and FRIED MAN, G.M.; 1987- "Deep buria1 ...
RADKE, B.M. and MATHIS, R.L; 1980- "On the Formation and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی سنگ شناسی و دیاژنز سازند سلطانیه در منطقه شاهرود" توسط کاظم مرادی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی - دانشگاه تربیت مدرس؛ وحید فرج پور، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی - دانشگاه تربیت معلم نوشته شده و در سال 1377 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3079 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازند کربناته سلطانیه با سن پرکامبرین فوقانی – کامبرین زیرین از 3 بخش دولومیت زیرین – شیل میانی و دولومیت فوقانی تشکیل شده است. رسوبات کربناته این سازند تحت تاثیر فرایند دیاژنز بشدت دولومیتی شده و بافت و ساخت اولیه از بین رفته است. همچنین ندولهای فراوان چرت را می توان در بخشهای آهکی مشاهده نمود. بعلت دولومیتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی سنگ شناسی و دیاژنز سازند سلطانیه در منطقه شاهرود با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.