سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,048

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PHYTEO01_005

Index date: 29 April 2012

بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن abstract

مقدار استرانسیم در خاک و رسوبات یک منطقه توسط سنگ مادر و آب و هوا کنترل می شود. هدف از این مطالعه بررسی میزان استرانسیم و اثرات زیست محیطی آن در منطقه مورد مطالعه و امکان پالایش آن توسط گیاهان است. به این منظور برای شناسایی ویژگیهای شیمیایی واحدهای مارنی– تبخیری در منطقه مورد مطالعه 10 نمونه از این واحدها مورد تجزیه شیمایی و 10 نمونه به منظور تعیین عناصر اصلی و نادر با استفاده از دستگاه XRF مورد تجزیه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشاندهنده آن است که بیشترین فراوانی عناصر نادر مربوط به استرانسیوم میباشد که با میانگین mg/kg 3703/29 بیشترین فراوانی عناصر را بخود اختصاص داده است. با توجه به نرخ بالای استرانسیم در محدوده مورد مطالعه، گیاهان با جذب، استرانسیم زیادی می تواند وارد زنجیره غذایی انسان شود. افزایش استرانسیوم در بدن انسان باعث تغییر در استخوانها و دندان میشود و ایزوتوپهای رایواکتیو آن یکی از عوامل ایجاد کنندهی سرطان خون و استخوان میباشند. بنابراین در منطقه مورد مطالعه، مطالعات زیست محیطی در زمینه نرخ جذب Sr در بافت گیاهان مصرفی و ارائه راهکارهای پالایش گیاهی بسیار مهم و ضروری میباشد.

بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن Keywords:

بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن authors

فرشته قاسم زاده

دانشیار– گروه زیست شناسی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد – مشهد،

مجید پورکرمان

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی – رسوبشناسی دانشگاه تربیت معلم تهر

صدیقه امجدی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی – رسوبشناسی دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ATSDR, (2004). Agency for Toxic Substances and Disease Registry: Toxicological ...
Grynpas, M.D., and Marie, P.J. (2004). Effects of low doses ...
Kabata-Pendia, A., Pendias, H., (2001). Trace Elements n Soils and ...
Sasmaz A., Sasmaz M., (2009). The phytoremed iation potential for ...
Takeda, A., Tsukada, H., Nanzyo, M. Takaku, Y., Uemura, T., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن" توسط فرشته قاسم زاده، دانشیار– گروه زیست شناسی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد – مشهد، ؛ مجید پورکرمان، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی – رسوبشناسی دانشگاه تربیت معلم تهر؛ صدیقه امجدی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی – رسوبشناسی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گیاه پالایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استرانسیم، اثرات زیست محیطی، گیاه پالایی، سرخه، استان سمنان هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2048 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدار استرانسیم در خاک و رسوبات یک منطقه توسط سنگ مادر و آب و هوا کنترل می شود. هدف از این مطالعه بررسی میزان استرانسیم و اثرات زیست محیطی آن در منطقه مورد مطالعه و امکان پالایش آن توسط گیاهان است. به این منظور برای شناسایی ویژگیهای شیمیایی واحدهای مارنی– تبخیری در منطقه مورد مطالعه 10 نمونه از این واحدها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آلایندگی استرانسیم در منطقه سرخه در استان سمنان و اثرات زیست محیطی آن با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.