سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بافتهای اولیه و ثانویه در سنگهای طلادار موته

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,454

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI03_079

Index date: 15 August 2006

بررسی بافتهای اولیه و ثانویه در سنگهای طلادار موته abstract

منطقه مورد مطالعه در 270 کیلومتری جنوبغربی تهران واقع شده است که از نظر تقسیم بندی زونهای ساختمانی – رسوبی ایران در زون سنندج – سیرجان و از نظر تقسیمات کشوری درشمالغربی استان اصفهان قرار دارد. از جمله بافتهای اولیه که در سنگهای طلادار موته قابل مشاهده هستندعبارتند از تفریق جریانی ، لایه بندی جریانی، گزنولیتها و گزنوکریستها، بافت بلاستوپور فیرو بافت خلیج خوره شده (فنوکریست خلیجی کوارتز) ، همچنین از جمله بافتهای ثانویه که در سنگهای طلادار موته قابل مشاهده هستند عبارتند از سیلیسی شدن، سریستی شدن، کلریتی شدن و پروپیلیتی شدن، اما بطور کلی می توان زون کلریتی را فراگیرترین زون آلتراسیون درسنگهای آتشفشانی منطقه دانست. در منطقه موته زون سیلیسی، در بالای ذخیره، زون سریست و پتاسیک در اطراف و همراه ذخیره و زون پروپیلیتیک با فاصله زیاد از ذخیره مشاهده می گردد. در منطقه موته بررسی بافتهای اولیه، وفور دایکهای اسیدی، شکل گدازه های آتشفشانی. آزمایشات سنگ شناختی، علائم صحرائی و همچنین بررسی بافتهای ثانویه نشان میدهد سنگهای طلادار موته از نوع متاریولیت و متاراسیت می باشند.

بررسی بافتهای اولیه و ثانویه در سنگهای طلادار موته authors

مرتضی شریفی

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شریفی، مرتضی، (1376)، زمین‌شناسی ود پترولوژی سنگهای دگرگونی وآذرین شمال‌شرق ...
کریم‌پور، محمدحسین، (1362)، چگونگی تشکیل‌طلا ونقره درسنگهای‌رسوبی وآتشفشانی‌و مراحل‌اکتشاف این ...
_ Paidar-Saravi, H. (1989). Pet _ grap h is ch- ...
Shelly, D. (1993). Igneouک & Metamorphic rocks under the microscope. ...
Farhangi, A. (1991). Gold prospeing in the Muteh region, _ ...
Wilkson, M. (1991). _ petrogenesis, Harper collins. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بافتهای اولیه و ثانویه در سنگهای طلادار موته" توسط مرتضی شریفی، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 24 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1454 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در 270 کیلومتری جنوبغربی تهران واقع شده است که از نظر تقسیم بندی زونهای ساختمانی – رسوبی ایران در زون سنندج – سیرجان و از نظر تقسیمات کشوری درشمالغربی استان اصفهان قرار دارد. از جمله بافتهای اولیه که در سنگهای طلادار موته قابل مشاهده هستندعبارتند از تفریق جریانی ، لایه بندی جریانی، گزنولیتها و گزنوکریستها، بافت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بافتهای اولیه و ثانویه در سنگهای طلادار موته با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.