سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری

Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 427

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEITCONF05_019

Index date: 16 April 2022

تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری abstract

آشکارسازی اولیه ناهنجاری قلبی به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات تحقیقات پزشکی همواره مورد توجه بوده است. براین کار از سیگنال های قلبی استفاده می شود و پردازش های حاصل از روش های نظارتی و غیر نظارتی به پزشکان در این زمینه کمک می کند. تشخیص زودهنگام بیماری های قلبی با بهره گیری از تحلیل سیگنال ضربان قلب می تواند راه گشای هرچه بهتر در تشخیص و درمان به موقع بیماری باشد. در این مقاله سعی بر آن است که با استفاده از سیستم استنتاج فازی - عصبی تطبیقی آموزش یافته با الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر اموزش و یادگیری طبقه بندی سیگنال های قلبی صورت گیرد. برای این منظور در مرحله پیش پردازش ابتدا سیگنال های قلبی از سایت جمع آوری شده و طبقه بندی سیگنال های قلبی با استفاده از سیستم استنتاج فازی - عصبی تطبیقی آموزش یافته با الگوریتم بهینه سازی مبنی بر آموزش و یادگیری انجام و نتایج به شبکه عصبی پرسپترون چند لایه مقایسه شده است نتایج طبقه بندی سیستم استنتاج فازی - عصبی تطبیقی آوزش یافته با الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری حاکی از دقت بالا در طبقه بندی سیگنال های قلبی است.

تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری Keywords:

سیگنال قلبی , طبقه بندی , سیستم استنتاج فاز- عصبی تطبیقی , الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری

تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری authors

عادله جدیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران

امینه امینی

عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران

اعظم باستانفرد

عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران

مقاله فارسی "تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری" توسط عادله جدیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران؛ امینه امینی، عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران؛ اعظم باستانفرد، عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیگنال قلبی، طبقه بندی، سیستم استنتاج فاز- عصبی تطبیقی، الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری هستند. این مقاله در تاریخ 27 فروردین 1401 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 427 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آشکارسازی اولیه ناهنجاری قلبی به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات تحقیقات پزشکی همواره مورد توجه بوده است. براین کار از سیگنال های قلبی استفاده می شود و پردازش های حاصل از روش های نظارتی و غیر نظارتی به پزشکان در این زمینه کمک می کند. تشخیص زودهنگام بیماری های قلبی با بهره گیری از تحلیل سیگنال ضربان قلب می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تشخیص آریتمی در سیگنال های قلب با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی با نظارت الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر آموزش و یادگیری با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.