مروری بر مدیریت مراقبت کودکان مبتلا به کووید۱۹
Publish place: The Second National Conference on Health Knowledge Production and Governance in the Post-Corona World
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 185
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HECOVID02_065
تاریخ نمایه سازی: 25 اردیبهشت 1401
Abstract:
زمینه: به دنبال شیوع پاندمی کووید۱۹ ،اکثر پژوهشگران تمرکز خود را برای یافتن راه های درمان آن اختصاص دادند، در این میان بدلیل اینکه علائم و عوارض کرونا ویروس در بزرگسالان بسیار شدیدتر بود ،بیشتر مطالعات بر روی بزرگسالان انجام شد و درمان و مراقبت از کودکان بدلیل علائم عموما خفیف تر در آنها، به حاشیه رفت.اما پس از انجام مطالعات در این زمینه بر خلاف آنچه تصور میشد، مشاهده شد که کووید ۱۹ میتواند در کودکان نیز عوارض جبران ناپذیری بر جای بگذارد که نیاز به مداخلات مراقبتی و درمانی ویژه دارد.اهداف: هدف از این مطالعه ی مروری، بررسی پژوهش های انجام شده در زمینه درمان و مدیریت مراقبت از کودکان مبتلا به کووید ۱۹می باشد.روش: برای انجام این مطالعه مروری، در پایگاه های داده ی علمی scopus , pubmed , Magiran web of scienceو SID و CIVLICA با استفاده از کلیدواژه های "PDQDJHPHQW" "WUHDWPHQW"' "FRYLG۱۹"' "FKLOGUHQ"' "FDUH" جستجو شد. جستجوها بین ۲۲ آبان ۱۴۰۰ تا ۳۰ آبان۱۴۰۰ انجام شد و مطالعات اولیه که فاکتور های موثر بر درمان و مدیریت کودکان مبتلا به کووید۱۹ را مورد بررسی قرار داده بودند، انتخاب شد و از مجموع ۲۶۷ یافته، طبق معیار های ورود و خروج، ۱۵ مقاله وارد مطالعه شد.یافته ها: بر اساس نتایج مطالعات انجام شده، یکی از درمان های مورد استفاده در کودکان مبتلا به کووید۱۹،فاویپیراویر است که به خوبی تحمل شده و عوارض جانبی عمده ای نداشته است،از داروی رمدسیویر نیز استفاده شده است که بر الزام بررسی عملکرد اولیه کبد و کراتینین سرم تاکید شده است. داروی ترکیبی لوپیناویر/رترونیویر نیز مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین هپارین با پیوند بسیار قوی با پروتئینی که ویروس کرونا به سلول های انسانی متصل می شود، از التهابی که منجر به عوارض و مرگ می شود جلوگیری می کند.در پیشگیری و مدیریت کودکان راهکار های :فاصله گذاری اجتماعی،اقدامات کنترل عفونت، بهداشت دست، جداسازی بیماران با تست مثبت و پوشیدن ماسک بهعنوان جایگزینهای ارزانتر و موثر برای مدیریت مراقبتی کووید۱۹ در کودکان به شدت توصیه شده است.نتیجه گیری:طبق یافته ها شناسایی به موقع کودکان مبتلا به کروناویروس و درمان موثر آن در طول همه گیری کووید۱۹ بسیار مهم می باشد.
Keywords:
Authors
شکوفه زمانی
دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی، واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،نجف آباد، ایران.
صدیقه زمانی
دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی، واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،نجف آباد، ایران.
محدثه زمانیان
دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی، واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،نجف آباد، ایران.
مینا جوزی
استادیار، گروه پرستاری، مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاداسلامی، نجف آباد، ایران