مدل سازی اقتصادی و فنی بکارگیری بهینه از ذخیره سازهای انرژی در برنامه ریزی سیستم های انرژی
Publish place: Energy Policy and Planning Research، Vol: 2، Issue: 3
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 201
This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EPPR-2-3_001
تاریخ نمایه سازی: 10 خرداد 1401
Abstract:
یکی از مسائلی که در سیستم های قدرت بسیار موردتوجه بهره برداران سیستم قرار دارد، تغییرات زیاد و عدم یکنواختی منحنی بار در ساعات مختلف شبانه روز است که این امرباعث افزایش هزینه بهره برداری سیستم می گردد. در سیستم های قدرت معمولا از ذخیره سازهای با ظرفیت و زمان پاسخ گویی بالا به عنوان ذخیره بهره برداری و ذخیره سازهای با سرعت پاسخ گویی بالا جهت ذخیره فرکانسی استفاده می شود. از آنجایی که تاکنون مقایسه ای بین ذخیره سازهای بهره برداری و فرکانسی و تاثیر آنها در بهره برداری اقتصادی تر از سیستم قدرت انجام نپذیرفته، لذا در این مقاله اقدام به بررسی نقش ذخیره سازهای تلمبه ذخیره ای، هوای فشرده و باتری جهت بهره برداری یکپارچه و اقتصادی از یک شبکه تست ۱۱۸ باس استانداردIEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) (۵۴ واحد حرارتی) با استفاده از نرم افزار GAMS (General Algebraic Modeling System)شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد ذخیره ساز تلمبه ذخیره ای نسبت به دو ذخیره ساز دیگر عملکرد بهتری در بهره برداری یکپارچه و اقتصادی از سیستم دارد. اما ذخیره ساز باتری با توجه به ظرفیت پایین خود توانسته است از طریق کاهش هزینه راه اندازی و خاموشی واحدها عملکرد بهتری از خود نسبت به ذخیره ساز هوا فشرده که ظرفیت بالاتری داشته نشان دهد.
Keywords:
Integrated and Economical Operation , Pumped Storage , Compressed Air Storage , Battery Storage , Energy Planning. , بهره برداری یکپارچه و اقتصادی , ذخیره ساز تلمبه ذخیره ای , ذخیره ساز هوای فشرده , ذخیره ساز باتری , برنامه ریزی انرژی
Authors
محمدحسین عباسی سنجدری
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه برق
رضا عفت نژاد
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه برق
کامبیز رضاپور
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه مکانیک
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :