سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,922

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_018

Index date: 11 June 2012

تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان abstract

نود وهشت درصد مصارف آب کشاورزی در استان کرمان از منابع زیر زمینی تأمین می گردد. این منابع شامل 7684 حلقه چاه عمیق، 10013 حلقه چاه نیمه عمیق، 1974 رشته قنات و 252 عدد چشمه می باشد. تخلیه آب سالیانه مجموعاَ 6/445 میلیارد متر مکعب بوده که 800 میلیون متر مکعب بیش از توان سفره های زیرزمینی می باشد. بهره برداران برای جلوگیری از تلفات آب اغلب از کانال های پوشش دار بتنی استفاده می نمایند. چنانچه طراحی و اجرای کانال مناسب نبوده یا تهیه بتن به دستی انجام نشده باشد در اثر سرما، یخبندان و دیگر عوامل فیزیکی دچار ترک خوردگی و شکست می شود که همین امر باعث کاهش عمر مفید کانال شده و تلفات انتقال آب به میزان زیادی افزایش می یابد. هدف از این تحقیق بررسی مشکلات به وجود آمده و اندازه گیری راندمان انتقال در کانال های بتنی استان بوده است. جهت اجرای طرح ابتدا شناسایی کانال های بتنی در سه منطقه گرمسیر، سردسیر و معتدل انجام و سپس راندمان آن ها به روش ورودی و خروجی در طی مسیر تعیین گردید. نتایج حاکی از آن بود که بیشترین مقدار تلفات آب در کانال، در اثر تخریب بستر و شکسته شدن بتن تعیین گردید. میزان راندمان انتقال آب نیز در کانالهای بتنی استان کرمان بین 57 تا 81 درصد بدست آمد.

تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان Keywords:

تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان authors

امیر اسلامی

عضو هئیت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی

حمید ریاحی

کارشناس بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و مناب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام. http://www. spac. ir/barnameh/2 5/p7.htm .1386 (2 بی نام، ...
رحیم زادگان، ر. و س. علوی عراقی (1373). "مطالعه راندمان ...
_ ن. (1374). "استفاده از موزائیک خاک و سیمان برای ...
رحیمی، ح. 1375. "پوشش کانالهای آبیاری در حین بهره‌برداری با ...
ا بیرامی، م. ک. 1383. سازه های انتقال آب"، انتشارات ...
ا مغفورمغربی، م. 1386. "بررسی اثرات گل آلوده سزی مسیر ... [مقاله کنفرانسی]
Khair, A., Nalluri, C. and Kilkenny, W. M., "Soil-cement tiles ...
Kahlown, M. A. and Kemper, W. D., "Seepage losses as ...
Hotchkiss R. H., Wingert, C. B. and. Celly, W. E., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان" توسط امیر اسلامی، عضو هئیت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی ؛ حمید ریاحی، کارشناس بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و مناب نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانال آبیاری، راندمان انتقال آب، تلفات آب، بتن هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1922 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نود وهشت درصد مصارف آب کشاورزی در استان کرمان از منابع زیر زمینی تأمین می گردد. این منابع شامل 7684 حلقه چاه عمیق، 10013 حلقه چاه نیمه عمیق، 1974 رشته قنات و 252 عدد چشمه می باشد. تخلیه آب سالیانه مجموعاَ 6/445 میلیارد متر مکعب بوده که 800 میلیون متر مکعب بیش از توان سفره های زیرزمینی می باشد. بهره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین راندمان انتقال آب و بررسی مشکلات کانال های بتنی در استان کرمان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.