سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد

Publish Year: 1401
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 416

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MMAER01_104

Index date: 23 June 2022

بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد abstract

در تجارت برخط، موفق نشدن در ایجاد تجربه با کیفیت مناسب می تواند برای مشتری و شرکت زیان بار باشد و عدم موفقیت سازمان در برآوردن انتظارات مشتریان، آنها را تشویق می کند که سایر خرده فروشهای برخط را انتخاب کنند ؛از همین رو این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی انجام گرفت. این تحقیق، برحسب هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد بود که ۲۵۶ نفر از آنها بعنوان نمونه در مطالعه شرکت کردند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه استاندارد موجود در مبانی نظری بود. دو شاخص نسبت روایی محتوا و شاخص روایی محتوا محاسبه شد. پایایی نیز براساس ضریب آلفای کرونباخ بررسی شده و مورد تایید قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار spss و smartPLS انجام شد. نتایج نهایی حاکی از این بود که تجربه شناختی منفی بر نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ تاثیرگذار است. تجربه احساسی منفی نیز بر نارضایتی تاثیرگذار است اما بر تبلیغات دهان به دهان منفی مشتریان اسنپ تاثیرگذار نیست.

بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد Keywords:

بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد authors

وجیهه هوشیار

استادیار، موسسه آموزش عالی عطار

نگار سنگ سفیدی

مدرس موسسه آموزش عالی کاویان

امیرحسین زارع کاریزی

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کاویان

مقاله فارسی "بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد" توسط وجیهه هوشیار، استادیار، موسسه آموزش عالی عطار؛ نگار سنگ سفیدی، مدرس موسسه آموزش عالی کاویان؛ امیرحسین زارع کاریزی، دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کاویان نوشته شده و در سال 1401 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی نوگرایی در پژوهش های مدیریت،حسابداری و اقتصاد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نارضایتی، تبلیغات دهان به دهان منفی، تجربه شناختی ناموفق، تجربه احساسی ناموفق هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1401 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 416 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در تجارت برخط، موفق نشدن در ایجاد تجربه با کیفیت مناسب می تواند برای مشتری و شرکت زیان بار باشد و عدم موفقیت سازمان در برآوردن انتظارات مشتریان، آنها را تشویق می کند که سایر خرده فروشهای برخط را انتخاب کنند ؛از همین رو این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه بین تجربه شناختی و احساسی ناموفق خرید با نارضایتی و تبلیغات دهان به دهان منفی مورد مطالعه : مشتریان تاکسی اینترنتی اسنپ در شهر مشهد با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.