سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,288

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCD02_CD2-030_6621257743

Index date: 21 October 2005

تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع abstract

روش تحلیل استاتیکی غیر خطی رایج جهت برآورد نیازهای لرزه ای سازه ها، فقط توزیع نیروی جانبی متناسب با شکل مود اول الاستیک سازه را در نظر می گیرد که مقایسه جوابهای حاصله ، با تحلیل غیر خطی تاریخچ ه زمانی حاکی از اختلاف این دو تحلیل می باشد . جهت برطرف کردن این نقص ، روش تحلیل استاتیکی غیرخطی مودال پیشنهاد شده است . در این تحقیق روش تحلیل استاتیکی غیرخطی مودال برای ساختمانهای بتنی دو بعدی منظم و نامنظم(setback)با درصدهای مختلف ، نامنظمی بکار گرفته ش ده است و نتایج این تحلیل ها، با مقادیر متناظر تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی در سطوح زلزله مختلف مقایسه شده است . این مقایسه ها نشان می دهد که روش تحلیل استاتیکی غیرخطی مودال (الاستیک) در مقایسه با روشهای تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی در سطوح زلزله های پایین دارای دقت مناسبی می باشد اما در سطوح زلزله های بالا اختلاف زیادی دارد، که پیشنهاد می شود برای این حال ت، الگوی بارگذاری جانبی بر اساس شکل مود پلاستیک سازه در انتهای تغییر مکان هدف اولیه، به سازه ها اعمال گردد، همچنین از نتایج چنین برمی آید که روش تحلیل استاتیک ی غیرخطی مودال نسبت به نامنظمی های ایجاد شده در مدلها حساس نمی باشد یعنی افزایش درصد نامنظمی مدلها باعث کاهش دقت روش نخواهد شد

تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع Keywords:

تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی , تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال , ساختمان setbackو مود پلاستیک.

تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع authors

مجید عباسپور

کارشناسی ارشد مهندسی زلزله پژوهشکده ساختمان و مسکن

عبدالرضا سروقدمقدم

استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.. Shahrooz, B. and Moehle, P. _ response and design ...
!. Wood, S. , *Seismic response of R/C frames with ...
Duan, X.N. and Chandl er, A.M. _، ،Sesimic Torsional response ...
, *Evaluation of the Modal Pushover Analysis Proceduers using ء. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع" توسط مجید عباسپور، کارشناسی ارشد مهندسی زلزله پژوهشکده ساختمان و مسکن؛ عبدالرضا سروقدمقدم، استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی بتن و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل غیر خطی تاریخچه زمانی، تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال, ساختمان setbackو مود پلاستیک. هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2288 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش تحلیل استاتیکی غیر خطی رایج جهت برآورد نیازهای لرزه ای سازه ها، فقط توزیع نیروی جانبی متناسب با شکل مود اول الاستیک سازه را در نظر می گیرد که مقایسه جوابهای حاصله ، با تحلیل غیر خطی تاریخچ ه زمانی حاکی از اختلاف این دو تحلیل می باشد . جهت برطرف کردن این نقص ، روش تحلیل استاتیکی غیرخطی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل استاتیکی غیر خطی مودال برای ساختمانهایی با پس رفتگی در ارتفاع با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.