بررسی تاثیر فشار بخار محرک بر روی عملکرد و جریان های بازگشتی ترموکمپرسور کارخانه قند: اعتبارسنجی و مطالعه عددی
Publish place: Journal of Agricultural Machinery، Vol: 12، Issue: 3
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 257
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JAM-12-3_009
Index date: 20 August 2022
بررسی تاثیر فشار بخار محرک بر روی عملکرد و جریان های بازگشتی ترموکمپرسور کارخانه قند: اعتبارسنجی و مطالعه عددی abstract
ترموکمپرسور یا اجکتور به منظور افزایش آنتالپی بخار در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می گیرد. هزینه ساخت و تعمیر نگهداری پایین در کنار ساختار ساده آن باعث افزایش کاربرد این تجهیز در زمینه های مرتبط با صنعت و کشاورزی شده است. پارامترهای ورودی به ترموکمپرسور شامل مشخصات ترمودینامیکی بخار محرک و بخار مکشی مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر روی عملکرد یک ترموکمپرسور می باشند. در این مطالعه ۴ سطح فشار بخار محرک شامل بخار با فشار ۷/۳ بار، ۵ بار، ۱۰ بار و ۱۵ بار به عنوان سطوح مختلف فشار ورودی بخار محرک مورد بررسی قرار گرفته است. از مدل آشفتگی k-ε تحقق پذیر برای شبیه سازی آشفتگی های داخل جریان استفاده شده است ویژگی های ترمودینامیکی جریان های ورودی و تغییرات آن ها در خروجی، مانند فشار، سرعت، عدد ماخ و نسبت های جرمی به ازای فشارهای مختلف بخار محرک استخراج شده و مورد بحث قرار گرفته اند. نتایج نشان داد که با در نظر گرفتن پارامترهای عملکردی، عدم وجود جریان های بازگشتی و همچنین میزان تقویت فشار و دما، فشار ۱۵ بار بهترین عملکرد را در بین ۴ سطح اولیه مورد بررسی به خود اختصاص داده است. در استفاده از فشار محرک ۱۵ بار، فشار بخار مکشی ۱/۰ بار، در خروجی تقویت شد و به مقدار ۳/۰ بار افزایش پیدا کرد. همچنین دما افزایشی قابل توجهی نسبت به جریان مکشی داشت و به مقدار ۱۳۵ درجه سلسیوس رسید. همچنین با اعمال فشار بخار محرک ۱۵ بار، به ترتیب مقادیر ۵۹/۰ و ۴۱/۰ برای نسبت های جرمی محرک و مکشی خروجی دیفیوزر به دست آمد.
بررسی تاثیر فشار بخار محرک بر روی عملکرد و جریان های بازگشتی ترموکمپرسور کارخانه قند: اعتبارسنجی و مطالعه عددی Keywords:
بررسی تاثیر فشار بخار محرک بر روی عملکرد و جریان های بازگشتی ترموکمپرسور کارخانه قند: اعتبارسنجی و مطالعه عددی authors
عادل رضوانی وند فنائی
گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
علی حسن پور
گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
علی محمد نیکبخت
گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :