سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,576

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

015_7332756229

Index date: 3 October 2005

تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند abstract

اجرای تونلهای بلند معمولا به دلیل شرایط پیش‌بینی نشده و عدم اطمینان‌ها، دارای مقداری ریسک می‌باشد که می‌تواند باعث افزایش مدت اجراء و هزینه پروژه گردد. این ریسک‌ها می‌بایست در قرارداد به یکی از طرفین قرارداد، کارفرما و یا پیمانکار منتقل گردد. در این مقاله ضمن معرفی دو مدول تقسیم ریسک، تا پیش از شکل‌گیری مدول تقسیم ریسک مناسب در قراردادهای اجرای تونلهای بلند در کشور ما، راه کارهائی در جهت کاهش پتانسیل ریسک در طول تونل اجراء شده و در پیشانی تونل، ارائه گردیده.

تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند Keywords:

تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند authors

فرامرز رباعی

مدیر پروژه مهندسین مشاور تهران سحاب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- HOEG, K. (1993) "Asphaltic Concrte Cores For Embankment Dams" ...
_ HOEK, E. Brown, E.T. 1994 "Underground Excavation in Rocks" ...
_ Kleivan, E. (1988) "Norwegian Tunnelling Contract System." Norwegian Soil ...
_ NPWC/NBC (Joint Working Party) (1990) "No Dispute" Strategies for ...
_ Amberg Measuring technique "TSP 203 Tunnel seismic Prediction system ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند" توسط فرامرز رباعی، مدیر پروژه مهندسین مشاور تهران سحاب نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقسیم ریسک، معادل زمانی،‌زمان پابرجائی، طبقه بندی ژئومکانیکی سنگ (RMR)، تحکیمات جداره تونل هستند. این مقاله در تاریخ 11 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1576 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اجرای تونلهای بلند معمولا به دلیل شرایط پیش‌بینی نشده و عدم اطمینان‌ها، دارای مقداری ریسک می‌باشد که می‌تواند باعث افزایش مدت اجراء و هزینه پروژه گردد. این ریسک‌ها می‌بایست در قرارداد به یکی از طرفین قرارداد، کارفرما و یا پیمانکار منتقل گردد. در این مقاله ضمن معرفی دو مدول تقسیم ریسک، تا پیش از شکل‌گیری مدول تقسیم ریسک مناسب در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تقسیم ریسک در قراردادهای اجرای تونلهای بلند با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.