سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تلفیق ۱۰ نظام و فعالیت بهبود مدیریت در شرکتهای ایرانی بارویکرد مدیریت تحول استراتژیک

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,128

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

QUALITYMANAGEMENT04_036

Index date: 26 June 2012

تلفیق ۱۰ نظام و فعالیت بهبود مدیریت در شرکتهای ایرانی بارویکرد مدیریت تحول استراتژیک abstract

تعداد و تنوع فعالیت های بهبود و بهسازی مدیریت که در دهه گذشته به طرق گوناگون به درون سازمانها و شرکت های ایرانی راه یافتهاند بطور فزاینده ای افزایش داشته است. چه بسیار شرکت ها و سازمانهای دولتی و خصوصی که پس از استقرار اولین نظام های بهسازی (نظیر نظام مدیریت کیفی ت برپایه استانداردهای سری ۹۰۰۰ ) خود را در معرض هجوم بی امان نظام های مشابه دیدند که هر یک ادعاهای خیره کننده ای نظیر تولید ناب، کیفیت فراگیر، تولید بدون نقص، مشارکت فراگیر، تعالی سازمانی و افزایش بهره وری داشتند. تعداد صنایع و سازمانهایی که هم اکنون بدون توجه به ظرفیت و کارکرد واقعی سیستم های بهسازی موجود، بطور غیر آگاهانه به سوی جذب و استقرار نظام بهسازی پرزرق و برق تر رو آورده اند رو به افزایش است. این در حالیست که امروزه بسیاری از متخصصان و اندیشمندان مدیریت و کیفیت به این شیوه جذب و استقرار نظام ها به دیده تردید می نگرند. مقاله حاضر پس از بیان مسئله، به تشریح ۱۰ نظام بهسازی مدیریت ( 9001ISO مهندسی ارزش، مهندسی مجدد فرآیندها، خودارزیابی بر پایه EFQM عارضه یابی شرکت ها، نظام 5S کایزن، مدیریت استراتژیک، مدیریت چرخه بهره وری و SixSigma و چگونگی انتخاب آن برای این مطالعه می پردازد. سپس پس از سطح بندی و طبقه بندی نظام های مورد مطالعه، مبانی تلفیق و چگونگی آن به لحاظ مفهومی و اجرایی مورد بررسی قرار گرفته است . شناسایی فعالیتها، ساز و کارها، زیرسیستم ها و نتایج مورد انتظار از هر سیستم و انجام تکنیک دلفی با حضور متخصصان و مشاوران هر نظام موضوع بخش اصلی مقاله حاضر است . یافته های این بخش حاکی از وجود وجوه اشتراک و قرابت بسیار نظام های بهسازی هم در بخش فعالیت هم نتایج است . در حقیقت این بدان معنی است که انجام تلفیق و ایجاد همسویی و یکپارچگی میان نظام ها می تواند نتایج مثبت و مواهب بسیاری به همراه داشته باشد . نگارندگان اعتقاد دارند وجود ساز و کارهای نظام مدیریت تحول استراتژیک در سازمانها هسته اصلی یکپارچگی و همسویی در پذیرش، استقرا، اجرا و ارزیابی نظام های بهسازی است

تلفیق ۱۰ نظام و فعالیت بهبود مدیریت در شرکتهای ایرانی بارویکرد مدیریت تحول استراتژیک authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت نوسازی صنایع ایران. چارچوب عارضه یابی شرکت ها، 1383 ...
جیمز چمبی- مایکل همر. طراحی دوباره شرکت (مهندسی مجدد). سازمان ...
ما ساکی ایمایی. کایزن کلید موفقیت رقابتی ژاپن. ترجمه دکتر ...
سایر. مهندسی ارزش، ترجمه میرمحمد صادقی و جبلی عاملی. ...
تاکاشی اوسارا. پنج اصل برای دستیابی به کیفیت عالی در ...
Beyond Change Management, Anderson Ackerman, 2002. ...
Pyzdek, Thomas. The SixSigma handbook. McGLawhil 2003. ...
R.David. Strategic Management, sixth edition/prentic e Hall, 19960. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تلفیق ۱۰ نظام و فعالیت بهبود مدیریت در شرکتهای ایرانی بارویکرد مدیریت تحول استراتژیک" توسط مسعود اعتمادی؛ اردلان اختری نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1128 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعداد و تنوع فعالیت های بهبود و بهسازی مدیریت که در دهه گذشته به طرق گوناگون به درون سازمانها و شرکت های ایرانی راه یافتهاند بطور فزاینده ای افزایش داشته است. چه بسیار شرکت ها و سازمانهای دولتی و خصوصی که پس از استقرار اولین نظام های بهسازی (نظیر نظام مدیریت کیفی ت برپایه استانداردهای سری ۹۰۰۰ ) خود را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تلفیق ۱۰ نظام و فعالیت بهبود مدیریت در شرکتهای ایرانی بارویکرد مدیریت تحول استراتژیک با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.