سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 970

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISPESU01_032

Index date: 8 July 2012

بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS abstract

در پژوهش حاضر مراکز فروش صنایع الکترونیک و شرکتهای پشتیبان آنها به عنوان دو کاربری مهم از کالاها و خدمات نوین از نظر توزیع فضایی در شهر تهران مورد مطالعه قرار گرفته و در محیط نرم افزار Dijit ،Arc Map نقطه شده و بر اساس مدل بیضی استاندارد و دایره استاندارد، فاصله استاندارد توزیع مکانی آنها مشخص گردیده است. سپس با انطباق نقشه تراکم جمعیتی و صنایع الکترونیک و شرکتهای گارانتی صنایع الکترونیک ،الگوی توزیع فضایی آن تحلیل شده است. بر اساس تحلیل مکانی در نرم افزار Arc GIs با مدلهای Standard Ellipse ،Standard Distance و Mean Center مشخص گردید که توزیع فضایی این زیر ساخت ها به نسبت جمعیتی متناسب نبوده و همچنین بیضی استاندارد نیز انحراف و چولگی توزیع را از حالت استاندارد نشان داده است. لذا بر اساس مدل دایره استاندارد، فاصله و محدوده استاندارد پراکنش این تحلیل شده است.

بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS Keywords:

بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS authors

خدیجه جوان

دانشجوی دکترا

سیاوش معبودی

کارشناسی ارشد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسن نژاد، محمدرضا؛ قدیمی، فریدون (1381): تجزیه و تحلیل آماری ...
تی تی دژ، امید (1385): خود آموز Arc GIS و ...
سلیمانی، علیرضا (1383): بررسی پدیده تمرکزهای شغلی در کلانشهرهای ایران ...
سلیمانی، علیرضا (1386): جهانی شدن در شهرهای متوسط اندام- نمونه ...
سنجری، سارا (1387): راهنمای کاربردی Arc GIS، نشر عابد. ...
نوائی تورانی، آزاده ؛ عادلی نیا، محمد (1381): مقدمه ای ...
گرجی نژاد، سعید ؛ برنا، کامیز (1381): خودآموز Arc GIS، ...
سرشماری عمومی نفوس و مسکن شهر تهران (1385): مرکز آمار ...
سالنامه آماری استان تهران (1385): مرکز آمار ایران. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS" توسط خدیجه جوان، دانشجوی دکترا؛ علیرضا سلیمانی، دکترا؛ سیاوش معبودی، کارشناسی ارشد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی سمینار ملی کاربرد GIS در برنامه ریزی اقتصادی، اجتماعی و شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنایع الکترونیک ، شرکتهای گارانتی، توزیع فضایی، تهران، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 970 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در پژوهش حاضر مراکز فروش صنایع الکترونیک و شرکتهای پشتیبان آنها به عنوان دو کاربری مهم از کالاها و خدمات نوین از نظر توزیع فضایی در شهر تهران مورد مطالعه قرار گرفته و در محیط نرم افزار Dijit ،Arc Map نقطه شده و بر اساس مدل بیضی استاندارد و دایره استاندارد، فاصله استاندارد توزیع مکانی آنها مشخص گردیده است. سپس ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهر الکترونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نظام توزیع کاربریهای تجاری نوین (صنایع دیجیتال) در کلان شهر تهران و ارائه الگوی بهینه برای آن با استفاده از نرم افزار GIS با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.