سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,324

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESC13_076

Index date: 31 August 2006

بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383 abstract

بارش چهار روزه برف در بهمن ماه 1383 شاید به نوعی آزمایشی برای نشان دادن عملکرد سوله های استان و به خصوص سوله های شهرستان رشت بوده تا مقاومتشان در برابر بار برفی نزدیک به سنجیده شود . اما متاسفانه بسیاری از سوله های استان در برابر این بار تاب نیاورده و تا حد 80kg/m2 حتی تخریب کامل پیشرفتند . از جمله مهمترین این سوله ها می توان به سوله سردخانه 5000 تنی شهرستان رشت اشاره نمود که در برابر این برف هیچ گونه مقاومتی از خود نشان نداده و به طور کامل تخریبشد . در این مقاله سعی نویسنده بر این است این سازه را با توجه به اهمیت آن به عنوان بزرگترین سردخانه استان گیلان در دو بخش طراحی و اجرا و پس از آن عملکرد هر کدام در برابر بار برف بررسی و علل تخریب را گزارش نماید .

بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383 Keywords:

بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383 authors

معین حسین تنکابنی

دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی خنج

مرتضی حسین تنکابنی

دانشجوی کارشناسی عمران ، دانشگاه آزاد اسلامی خنج

مقاله فارسی "بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383" توسط معین حسین تنکابنی، دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی خنج؛ مرتضی حسین تنکابنی، دانشجوی کارشناسی عمران ، دانشگاه آزاد اسلامی خنج نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس دانشجویان مهندسی عمران سراسر کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سوله ، برف گیلان ، اتصالات ماهیچه ای هستند. این مقاله در تاریخ 9 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2324 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بارش چهار روزه برف در بهمن ماه 1383 شاید به نوعی آزمایشی برای نشان دادن عملکرد سوله های استان و به خصوص سوله های شهرستان رشت بوده تا مقاومتشان در برابر بار برفی نزدیک به سنجیده شود . اما متاسفانه بسیاری از سوله های استان در برابر این بار تاب نیاورده و تا حد 80kg/m2 حتی تخریب کامل پیشرفتند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برف طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل تخریب بزرگترین سردخانه استان گیلان بر اثر ریزش برف بهمن ماه سال 1383 با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.