سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,703

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESC13_077

Index date: 31 August 2006

تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد abstract

امروزه استفاده از روش های مدرن جذب انرژی ورودی زلزله و باد، علاوه بر طرح سازه های مقاوم، به خصوص در بخش مقاوم سای سازه های احداث شده، نیز، مورد توجه محققین قرار گرفته است به طوری که با افزودن بعضی سیستم ها در قطعات مختلف سازه (یا احداث شده و یا در حال ساخت)، می توان میزانی از انرژی ورودی به سازه را کاسته و در نتیجه پاسخ سازه و خرابی های ایجاد شده را تا حد زیادی تقلیل داد. برای این منظور می توان از تکنولوژی های جدید در زمینه میراگرها و جداسازهای لرزه ای استفاده نمود. یکی از انواع میراگرهای استفاده شده در سازه ها برای میرا کردن انرژی ورودی به سازه به خصوص انرژی ناشی از نیروی باد، میراگر جرمی تنظیم شده (Tuned Mass Damper) می باشد. این نوع میراگر خود می تواند به دو صورت فعال و غیر فعال در سازه به کار برده شود که نوع غیر فعال آن به دلیل امکان بهره برداری همیشگی، عدم نیاز به تعمیر و نگهداری ویژه و عدم نیاز به منبع انرژی خارجی کاربرد وسیعی دارد. برای این منظور تا حد امکان باید فرکانس جرم افزوده را نزدیک به فرکانس ارتعاشی سازه تنظیم کرد تا اگرسازه با این فرکانس تحریک شد، میراگر با سازه ی اصلی در فاز مقابل ارتعاشی قرار بگیرد و بخش بزرگی از انرژی ورودی با نیروی اینرسی میراگر مستهلک شود. در این مقاله پس از تعاریفی چند از مفاهیم پایه ای این نوع میراکننده ها، استفاده از این مراگرها برای کنترل غیر فعال سازه ها، نیز طراحی و عوامل موثر در طرح و اجرا، کاربرد در مقام سازی، مزایا و معایب، هزینه های موجود طرح و اجرا و … مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد Keywords:

میراگر جرمی تنظیم شده , استهلاک انرژی باد , طراحی و عوامل موثر , مقاوم سازی

تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد authors

علی قضات

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه اراک

مقاله فارسی "تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد" توسط علی قضات، دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه اراک نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس دانشجویان مهندسی عمران سراسر کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر جرمی تنظیم شده ، استهلاک انرژی باد ، طراحی و عوامل موثر ، مقاوم سازی هستند. این مقاله در تاریخ 9 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3703 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه استفاده از روش های مدرن جذب انرژی ورودی زلزله و باد، علاوه بر طرح سازه های مقاوم، به خصوص در بخش مقاوم سای سازه های احداث شده، نیز، مورد توجه محققین قرار گرفته است به طوری که با افزودن بعضی سیستم ها در قطعات مختلف سازه (یا احداث شده و یا در حال ساخت)، می توان میزانی از انرژی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تکنولوژی TMD در طرح سازه های مقاوم در برابر نیروی باد با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.