میزان علاقه مندی به محیط زیست و مالچ پاشی با مواد نفتی در نواحی روستایی (مطالعه موردی: روستاهای علاونه ضعیف و قاسم زامل در شهرستان حمیدیه)
Publish place: The first national conference on green management in the third millennium "Experiences, Challenges and Solutions
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 173
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GREENCONF01_001
تاریخ نمایه سازی: 6 مهر 1401
Abstract:
امروزه تخریب محیط زیست به بحرانی جهانی تبدیل شده که روز به روز بر عمق و دامنه این بحران افزوده می شود، به همین دلیل حفاظت از آن به چنان ارزش اخلاقی تبدیل شده است که حمایت کیفری از آن ضروری می نماید. از طرفی محیط زیست که به عنوان یکی از عوامل اصلی توسعه پایدار در حیات انسانی نقش موثری را ایفا می نماید، به راهی برای دستیابی به توسعه زود هنگام بر اساس دیدگاه های سود محور موجود در جهان سرمایه داری تبدیل شده است. لذا حفاظت از محیط زیست به عنوان اثربخش ترین ساز و کار جامعه برای مقابله با بزرگ ترین چالش قرن یعنی توسعه پایدار شناخته شده است. در این میان رسانه نقش بسیار مهمی در جامعه پذیری و درونی کردن منابع تشکیل دهنده سرمایه اجتماعی، به خصوص مشارکت ایفا می نماید که همینکارکرد رسانه ای می تواند تاثیر بسیار مهمی بر توسعه پایدار ملی داشته باشد و توجه به این رسالت مهم برای دولت مردان، برنامه ریزان و عاملان رسانه های جمعی ضرورتی انکارناپذیر بوده است. براین اساس بررسی اهمیت و جایگاه رسانه در حفاظت از محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار هدف اصلی این پژوهش می باشد. برای این منظور در مقاله توصیفی حاضر کتب و دیدگاه های صاحب نظران، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. کشور ایران به دلیل واقع شدن در کمربند بیابانی، همواره تحت تاثیر خسارات ناشی از فرسایش بادی و هجوم ماسه های روان قرار دارد. هجوم ماسه های روان سبب آسیب به بخش های مختلف می شود و هدف تثبیت تپه های ماسه ای و کاهش خسارات ناشی از هجوم ماسه های روان می باشد. از این رو اهمیت دادن به محیط زیست و طبیعت بسیار مهم تلقی می شود.
Keywords:
Authors
علی خالقی
دانشجوی دکتری مدیریت و کنترل بیابان، دانشکده کویر شناسی، دانشگاه سمنان