سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG

Publish Year: 1401
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 305

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPCONF08_101

Index date: 1 October 2022

بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG abstract

اختلالات طیف اوتیسم یک ناتوانی مزمن در سیستم عصبی است. گرچه به نظر می رسد اوتیسم اختلالی نادر است، ولی مطالعات اخیر نشانگر شیوع این بیماری به طوری که بیش از ۱% کودکان مبتلا به این بیماری بوده و شیوع آن بیش از شیوع سندرم داون است. کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم دچار عدم توانایی در برقراری ارتباط با دیگران بوده و قادر نیستند از زبان به عنوان وسیله ای برای برقراری ارتباط استفاده کنند. اوتیسم یکی از پنج بیماری است که در مجموع به ان ها «اختلالات نافذ رشد» یا به اختصار PDD می گویند. علایم و نشانه های اوتیسم بیشتر وقات قبل از سن ۳ سالگی شروع به ظهور می کند. در اوایل والدین کودک مبتلا به اوتیسم متوجه می شوند. که کودکشان شروع به صحبت نکرده و مانند سایر کودکان هم سنش رفتار نمی کنند. با توجه به اینکه این اختلال برای بهبود نیاز به مراقبت و پیشگیری دارد، شناسایی و تشخیص آن از اولویت بالایی برخوردار است. از این رو، این مقاله در تلاش است تا یک سیستم تشخیص پزشکی هوشمند برای شناسایی و تشخیص اختلال اوتیسم براساس داده های معتبر BIoGS ارائه دهد. روش پیشنهادی به این صورت است که ورودی سیستم فازی و خروجی توسط داده های موجود تعیین می شود. با نظر بک متخصص، داده ها توسط قوانین کنترل می شوند. با این حال، از آنجا که منطق فازی در اموزش کم است. نیاز به یک رویکرد طبقه بندی کننده بهینه مورد نیاز است. اما قبل از طبقه بندی، استخراج ویژگی جزء ضروری است ورودی های این برنامه به صورت سیگنال های مغزی یا EEG می باشد. نظریه بازی فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلال اوتیسم در داده های موجود استفاده خواهد شد.

بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG Keywords:

بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG authors

محمدعلی چاووشیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ازاد اسلامی لاهیجان ایران

اعظم السادات نوربخش

استادیار، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان ایران

مقاله فارسی "بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG" توسط محمدعلی چاووشیان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ازاد اسلامی لاهیجان ایران؛ اعظم السادات نوربخش، استادیار، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان ایران نوشته شده و در سال 1401 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اختلالات اوتیسم، شبکه عصبی عمیق، منطق فازی، نظریه بازی فازی، سیگنال EEG هستند. این مقاله در تاریخ 9 مهر 1401 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 305 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اختلالات طیف اوتیسم یک ناتوانی مزمن در سیستم عصبی است. گرچه به نظر می رسد اوتیسم اختلالی نادر است، ولی مطالعات اخیر نشانگر شیوع این بیماری به طوری که بیش از ۱% کودکان مبتلا به این بیماری بوده و شیوع آن بیش از شیوع سندرم داون است. کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم دچار عدم توانایی در برقراری ارتباط با دیگران ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری تئوری بازی با قابلیت فازی عمیق برای طبقه بندی و تشخیص اختلالات اوتیسم براساس سیگنال های EEG با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.