پیش بینی بهزیستی روانشناختی دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد واحد کرج بر اساس انعطاف پذیری روانشناختی وتحمل پریشانی
Publish place: New Approach in Educational Science، Vol: 4، Issue: 4
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 187
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IOCVJ-4-4_004
Index date: 3 October 2022
پیش بینی بهزیستی روانشناختی دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد واحد کرج بر اساس انعطاف پذیری روانشناختی وتحمل پریشانی abstract
هدف از پژوهش حاضر، تعیین نقش پیش بین انعطاف پذیری روان شناختی و تحمل پریشانی در بهزیستی روان شناختی دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد کرج بود. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت جزء تحقیقات همبستگی بود . جامعه این پژوهش عبارت بود از کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ مشغول به تحصیل بودند که تعداد آنها ۳۴۴۸ نفر بود. روش نمونه گیری این پژوهش، نمونه گیری تصادفی طبقه ای بود. شیوه برآورد حجم نمونه روش تاپاخانیک و فیدل بود. ۲۰۰ نفر از دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد کرج واحد کرج به صورت تصادفی طبقه ای به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. از پرسشنامه استاندارد به منظور جمع آوری داده ها استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون رگرسیون چندمتغیره استفاده شده است. نتایج آزمون رگرسیون چندمتغیره نشان داد که انعطاف پذیری روان شناختی و تحمل پریشانی می توانند حدود ۶۷ درصد از تغییرات بهزیستی روان شناختی را تبیین کنند. انعطاف پذیری روان شناختی حدود ۶۶ درصد وتحمل پریشانی حدود ۴۶ درصد از تغییرات بهزیستی روان شناختی را تبیین میکند. از پژوهش حاضر نتیجه گرفته شد که انعطاف پذیری روانشناختی و تحمل پریشانی دوتا از متغیرهایی هستند که بهزیستی روانشاختی را میتوان بر اساس آنها پیش بینی نمود.
پیش بینی بهزیستی روانشناختی دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد واحد کرج بر اساس انعطاف پذیری روانشناختی وتحمل پریشانی Keywords:
پیش بینی بهزیستی روانشناختی دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد واحد کرج بر اساس انعطاف پذیری روانشناختی وتحمل پریشانی authors
راضیه دهلانی
دانشکده روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،ایران
احمد سوری
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی امین،تهران،ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :