سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز سبز نانوکامپوزیت آهن / نقره به وسیله عصاره آبی گیاه زولنگ و ارزیابی فعالیت ضدقارچی آن

Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 309

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JR_MUQ-15-1_004

Index date: 7 October 2022

سنتز سبز نانوکامپوزیت آهن / نقره به وسیله عصاره آبی گیاه زولنگ و ارزیابی فعالیت ضدقارچی آن abstract

زمینه و هدف روش سنتز سبز نانوذرات به وسیله گیاهان به علت کم هزینه بودن و سازگاری با محیط زیست بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه سنتز زیستی نانو کامپوزیت آهن / نقره به وسیله عصاره گیاه زولنگ و بررسی خصوصیات ضدقارچی آن گزارش شده است. روش بررسی آنالیز نانوکامپوزیت تولیدی به وسیله دستگاه هایUV ، XRD و FESEMانجام گرفت و در ادامه فعالیت ضدقارچی نانوکامپوزیت با استفاده از روش دیسک دیفیوژن بر روی شش قارچ بررسی شد. یافته ها طیف سنجی، پیک جذبی در ۴۲۵ نانومتر را نشان می دهد که سنتز نانوکامپوزیت نقره / آهن را تایید کرد. آنالیز XRD، ماهیت کریستالی نانوکامپوزیت نقره / آهن را تایید کرد. آنالیز FESEM نشان داد که شکل نانوکامپوزیت نقره / آهن کروی و اندازه نانوکامپوزیت شناسایی شده دارای رنجی از ۲۶ تا ۴۲ نانومتر است. فعالیت ضدقارچی نانوکامپوزیت نقره / آهن نشان داد که نانوکامپوزیت نقره / آهن در غلظت ۱۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر، بالاترین مهار را بر قارچ Cryptococcus neoformans در مقایسه با قارچ های Fusarium thapsinum، Candida albicans،Pyricularia oryzae ،Fusarium semitectum و Candida glabrata دارد. نتیجه گیری نتایج این پژوهش نشان داد که نانوکامپوزیت آهن / نقره سنتز شده به وسیله عصاره آبی گیاه زولنگ که یک تکنیک جدید، غیر سمی، ساده، مقرون به صرفه، سریع و سازگار با محیط زیست است، دارای فعالیت ضدقارچی بالاست.

سنتز سبز نانوکامپوزیت آهن / نقره به وسیله عصاره آبی گیاه زولنگ و ارزیابی فعالیت ضدقارچی آن Keywords:

سنتز سبز نانوکامپوزیت آهن / نقره به وسیله عصاره آبی گیاه زولنگ و ارزیابی فعالیت ضدقارچی آن authors

زهرا دهقان

Faculty of Biotechnology, Amol University of Special Modern Technologies, Amol, Iran.

مجتبی رنجبر

Department of Microbial Biotechnology, Faculty of Biotechnology, Amol University of Special Modern Technologies, Amol, Iran.

مصطفی گواهی

Department of Nano Biotechnology, Faculty of Biotechnology, Amol University of Special Modern Technologies, Amol, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Prakash P, Gnanaprakasam P, Emmanuel R, Arokiyaraj S, Saravanan M. ...
نمایش کامل مراجع