سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,091

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPMC03_091

Index date: 2 September 2006

آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور abstract

مدیریت پروژه مبحثی است که هر روز، اهمیت بیشتری در کشور پیدا می کند . بخش های پیشتاز هم چون : نفت، گاز و پتروشیمی، پروژه های بزرگ و متعددی را طی سال های آتی در کشور، اجرا خواهند نمود . میزان سرمایه گذاری بخش پتروشیمی در سال های -89 1384 ، تقریبا 2/5 برابر سال های 1379-83 خواهد بود که حجم قابل توجه پروژه ها را نشان می دهد . کم و بیش همین نسبت ها در بخش نفت نیز حاکم بوده، در سایر بخش های عمده مثل آب و انرژی نیز صادق است . موفّقیت این پروژه ها، مستلزم ارتقای ظرفیت مدیریت پروژه در کشور می باشد . عزم به اتمام انبوه پروژه های نیمه تمام موجود نیز واقعیت دیگری است . بنابراین برای مواجهه با این جهش ها، ضروری است بحث مدیریت پروژه در کشور جدی گرفته شده و ظرفیت سازمان ها در اجرای پروژه ها، ارتقا یابد . مطالعة وضعیت کنونی پروژه ها در کشور حاکی از وجود برخی از آفات مشترک بین پروژه هاست که غفلت از آنها، مانع از بهبود وضعیت اجرای پروژه ها خواهد شد . شکست، تأخیر و ناتمام ماندن پروژه های زیربنایی، ازمهم ترین پیامدها و مشخصه های نهادینه نشدن اصول مدیریت علمی در طرح های کشور است . در حال حاضر، متوسط زمان اتمام پروژه های ملّی در کشور، بیش از دو برابر زمان برنامه ریزی شده برای اجرای آنها بوده که شاهدی دیگر بر وجود آفاتی بر پیکرة نظام اجرایی پروژه هاست . در این نوشتار، پس از ارائة تصویری از وضعیت موجود و آثار اقتصادی حاصل از روند کُند اجرایی طرح ها، مهم ترین آفات و مشکلات فراراه اجرای پروژه ها در کشور، تحلیل خواهد شد . در پی آن، تأثیر یادگیری سازمانی بر افزایش ظرفیت مدیریت پروژه در کشور نیز بررسی شده تا برای سامان بخشی وضعیت موجود، مورد استفاده قرار گیرد .

آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور Keywords:

آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور authors

وحید مرندی

دفتر ارزیابی و بهبود روش ها، ایران

سوزان گرده ای

دفتر ارزیابی و بهبود روش ها، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش نظارتی پروژه‌های ملی کشور (نیمه اول سال 1384)- سازمان ...
اسفند ماه1385 _ _ Fehruary WW. _ ...
مرندی وحید -"توسعه صنعتی زیست‌فن‌آوری در کشور، اهمیت و راهکارها"- ...
آمار سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ا یران - انتشارات ...
مرندی وحید- " نقش کارآمدسازی در مدیریت‌کیفیت و ایجاد مزیت ...
مرندی وحید- " مهندسی‌ارزش و ارزش مهندسی" - هفته‌نامه فرهیختگان ...
مرندی وحید- " شناسایی مزیت‌های نسبی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ...
مرندی وحید -" نقش کارآمدسازی در مدیریت‌کیفیت و تعامل آن ...
مرندی وحید- " تحلیل مولفه مدیریت دانایی در یک پروژه ...
مرندی وحید- "موردکاوی تحقق اهداف و تحلیل رویکردهای مدیریت در ... [مقاله کنفرانسی]
مرندی وحید - " اداره یا مدیریت؟" - هفته‌نامه فرهیختگان ...
مرندی وحید -"طرح‌های عمرانی: از برداشت _ واقعیت" - هفته‌نامه ...
مرندی وحید- "سنت‌های خردورزی در جامعه ما»، ماه‌نامه آینه تولید ...
اسفند ماد1385 / _ Felruary ...
Sengeh.P.J, ،، The new requirements for learning organizations?, On line ...
_ Vol.4, Iss.4., Aug.2001. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور" توسط وحید مرندی، دفتر ارزیابی و بهبود روش ها، ایران؛ سوزان گرده ای، دفتر ارزیابی و بهبود روش ها، ایران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازمان یادگیرنده، مشکلات، نظام اجرایی، توسعه، موفقّیت، رویکرد علمی هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3091 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت پروژه مبحثی است که هر روز، اهمیت بیشتری در کشور پیدا می کند . بخش های پیشتاز هم چون : نفت، گاز و پتروشیمی، پروژه های بزرگ و متعددی را طی سال های آتی در کشور، اجرا خواهند نمود . میزان سرمایه گذاری بخش پتروشیمی در سال های -89 1384 ، تقریبا 2/5 برابر سال های 1379-83 خواهد بود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آفت شناسی پروژه ها و اهمیت یادگیری سازمانی در افزایش توان مدیریت پروژة کشور با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.