سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,914

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCIBWT01_001

Index date: 21 July 2012

تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد abstract

واژه راه آبی در کشور ما برای عموم مردم ناشناخته می باشد،مردم ایران که اکثراً از جاده و راه آهن استفاده می کنند با این سیستم حمل و نقل آشنا نیستند و شاید هرگز تصور نمی کنند که راه های آبی چه نقش مهمی را در توسعه اقتصادی کشور می تواند ایفا کند. کشاورز (1385) به بررسی گزینه های طرح ایرانرود (آبراه خلیج فارس - دریای خزر) در پایان نامه خود پرداخت. فولادی و همکاران (1388) به ارزیابی راه های عبور از موانع ارتفاعی ایرانرود پرداختند. فولادی (1389) به ارزیابی اقتصادی و فنی راه های آبی در پایان نامه خود پرداخت. جامعی و همکاران (1388) به امکان سنجی حمل و نقل آبی رودخانه کارون در محدوده صنعتی خرمشهر پرداختند. نظر به اینکه آبراه خلیج فارس - دریای خزر در امتداد شمال به جنوب نقشه جغرافیایی قرار می گیرد پهنه کشور را از شرق به غرب می توان به سه منطقه یا سه نوار (کریدور) متمایز تقسیم نمود. ابعاد اصلی آبراه به شرح ذیل پیشنهاد می گردد: عرض کف آبراه 31 متر، عرض فوقانی آبراه 64 متر، عرض فوقانی آب 58 متر، عمق آب 4متر، از تراز پایین ترین سطح آب، عمق آبراه 5.5متر، شیب جداره 1 قائم به 3 افقی در ترانشه های خاکی و 2 قائم به 1 افقی در ترانشه های سنگی (کشاورز، 1385).

تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد Keywords:

ایرانرود , آبراه خلیج فارس-دریای خزر , احتمال روگذری , ریسک , قابلیت اعتماد

تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد authors

مهدی نژاد نادری

دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهید باهنر ک

محمدجواد وفایی

دانشیار مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کشاورز، م.، (1385)، "بررسی گزینه‌های طرح ایرانرود (آبراه خلیج فارس ...
(چلش هاوفصت ها ( شهرکرد سو خرداد 1391 ...
Bretschneider, C.L., "Hurricane design _ practice, " J. Waterways and ...
Cheng, S. T., Yen, B.C. and Tang, W.H., "Overtopping Risk ...
Cheng, S. T., Yen, B.C. and Tang, W.H., "Wind Indluced ...
Saville, T., Jr., McClendon, E. W., and Cochran, A.L., "Freeboard ...
Simiu, E, Changery, M.J., and Filliben, J.J., "Extreme wind speeds ...
Simiu, E., and Filliben, J.J., "Weibull distributions and extreme wind ...
Tang, W.H., "Probability evaluation of loads, " Journal of the ...
Thom, H.C.S., "New distributions of extreme winds in the united ...
U.S .ArmyCrops of engineers, Washington DC 20314, "Shore protection manual, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد" توسط مهدی نژاد نادری، دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهید باهنر ک؛ محمدجواد وفایی، دانشیار مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی انتقال آب بین حوضه‌ای (چالش‌ها و فرصت‌ها) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ایرانرود، آبراه خلیج فارس-دریای خزر، احتمال روگذری، ریسک، قابلیت اعتماد هستند. این مقاله در تاریخ 31 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1914 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واژه راه آبی در کشور ما برای عموم مردم ناشناخته می باشد،مردم ایران که اکثراً از جاده و راه آهن استفاده می کنند با این سیستم حمل و نقل آشنا نیستند و شاید هرگز تصور نمی کنند که راه های آبی چه نقش مهمی را در توسعه اقتصادی کشور می تواند ایفا کند. کشاورز (1385) به بررسی گزینه های طرح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.